Wallstickers

6 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Metal Citat Til Væg
Umbra
Metal Citat Til Væg
269,00 kr
 
Fenomen.dk
Stardust Dekoration Sort - Mojoo
Mojoo
Stardust Dekoration Sort - Mojoo
400,00 kr
 
Fenomen.dk
Danmarkskort Valnød Træ - Minifabrikken
Minifabrikken
Danmarkskort Valnød Træ - Minifabrikken
700,00 kr
 
Fenomen.dk
Danmarkskort Egetræ - Minifabrikken
Minifabrikken
Danmarkskort Egetræ - Minifabrikken
899,00 kr
 
Fenomen.dk
Measurewoman Wallsticker Design Letters Black
Design Letters
Measurewoman Wallsticker Design Letters Black
76,33 kr
 
Booztlet.com
Measureman Wallsticker Design Letters Black
Design Letters
Measureman Wallsticker Design Letters Black
76,33 kr
 
Booztlet.com

Dekorer hjemmet med wallstickers

Wallstickers, eller på dansk vægklistermærker, kan give ethvert hjem et helt unikt udtryk. En wallsticker findes i et væld af farver, størrelser og motiver. Mange vælger at klistre et land eller måske et helt verdenskort op på væggen i stuen eller køkkenet. Det giver nemlig stort set altid anledning til samtale omkring middagsbordet, eller når man har gæster på besøg. Desuden kan det være lærerigt for familiens yngste medlemmer at få visualiseret, hvor verdens lande er placeret. Derudover giver det rummet en hel særlig stemning og ser bare super godt ud.

Wallstickers til stue og børneværelse.

Wallstickers til alle rum

Hvis man skal indrette børneværelser, vil de fleste små piger elske at have en wallsticker med blomster eller hjerter i feminine nuancer som lyserød eller lilla. På drengeværelset er en luftballon eller stjerner helt ideelle.

Man kan også vælge en wallsticker formet som et træ, hvor man kan tilføje familiemedlemmers navne og derved lave et utraditionelt stamtræ, som fungerer som en del af indretningen.

Som nævnt er verdens- og landkort meget populære, men mange har også en lille tekst eller et citat hængende. Hvis du har et yndlingscitat eller familien har en intern joke, er det oplagt at få teksten op på væggen, så man kan få glæde af den hver dag. Der er desuden mange muligheder for valg af skrifttype, størrelse og farve, så du kan skabe det perfekte udtryk.

Alt i vægpynt hos Katoni

Ud over et stort sortiment af wallstickers, har vi også masser af andet vægpynt her på Katoni. Eksempelvis har vi små, sjove skilte med citater, som kan få enhver til at trække på smilebåndet.

Derudover finder du også et stort og varieret udvalg af plakater, der er egnet til alt fra børneværelset, soveværelset og kontoret til entreen, stuen og køkkenet. Plakater er cool i sig selv uden en ramme, og ser omvendt straks mere eksklusive og elegante ud, når de sættes bag glas.

Når det kommer til vægpynt i det hele taget, er det en god idé at præcisere sin stil nøje, inden man begynder at banke eller klistre noget på væggen. Er din stil minimalistisk, farverig, bohemet elle noget helt fjerde? Plakater, billeder og wallstickers er med til at understrege din boligstil og skabe en rød tråd i hjemmet.

Hos Katoni har vi forsøgt at samle et trendy udvalg, der byder på masser af muligheder, uanset hvilken smag du har. Tag dig god tid til at kigge det hele igennem, så du finder den wallsticker eller andet vægpynt, der passer helt perfekt ind i din bolig.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater