Cheap Monday

2 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Cheap Monday
Tight Shift Blue Cheap Monday Blue
Cheap Monday
Tight Shift Blue Cheap Monday Blue
190,00 kr
 
Booztlet.com
Tight Destroy Cheap Monday Black
Cheap Monday
Tight Destroy Cheap Monday Black
106,88 kr
 
Booztlet.com

Cheap Monday - en svensk succeshistorie

Du har helt sikkert set det ikoniske kranie på bagsiden af mange jeans. Dette rå logo tilhører svenske Cheap Monday, som blev lanceret i Stockholm i 2004. Mændene bag brandet er Örjan Andersson og Adam Friberg, og allerede i 2000 åbnende de en secondhand butik ved navn Weekend. Konceptet var, at butikken kun havde åbent på lørdage og søndage. Butikken blev hurtigt en stor succes på grund af det store og unikke udvalg.

Cheap Monday logo og produkterDet resulterede i åbningen af en ny butik ved navn Weekday, der var et fuldtidsforehavende, der havde åbent alle ugens dage. Her solgte de high-fashion og eksklusive denim brands, der tiltrak en stor skare af unge og moderigtige svenskere. Örjan Andersson mente dog, at der manglende jeans i den lavere prisklasse, som stadig var smarte og moderne – og det blev starten på Cheap Monday, der siden har udviklet sig til en favorit hos jeansfans over hele verdenen.

Er du også fan af det slidstærke denimmateriale og i særdeleshed bukserne? Så tag et kig i vores store udvalg af jeans, der indeholder Cheap Monday samt en masse andre fede brands som Diesel, Levi's og mange flere.

Fra ét par jeans til 1800 butikker

Cheap Monday har i dag slået sig fast som brandet med et kraniehoved som logo. Men inden de var en verdenskendt faktor i denimbranchen, startede de med at producere en enkel jeansmodel. De første par bukser fra brandets hånd var et par uvaskede raw denim jeans, som havde en stram pasform med stretch i stoffet. Populariteten tog hurtigt fart, og allerede inden få uger havde de solgt over 800 par Cheap Monday bukser i udvalgte butikker i Sverige.

Herfra gik det stærkt, og i 2008 etablerede de et samarbejde med H&M, og i dag findes brandet i mere end 35 forskellige lande i omkring 1800 butikker på verdensplan og har derudover egne Weekday-butikker i storbyer som København, London, Paris og Bejing. Der er derfor tale om en kommerciel succes, men alligevel har grundlæggerne formået at bevare den oprindelige vision om at skabe cool og billigt tøj med et skandinavisk udtryk. 

Skandinavisk mode på verdenskortet

Den dag i dag holder designerne altså stadig fast i deres originale koncept. Et koncept, der bygger på ønsket om at udvikle budgetvenlig denim og konkurrere med de dyre mærkevarebrands, både hvad angår stil og kvalitet. Og så er brandets jeans naturligvis stadig i fokus i hver kollektion.

Cheap Monday laver tøj til både mænd og kvinder, og derudover indeholder deres kollektioner også accessories som solbriller, undertøj og sko. Brandet udgiver ofte nye sæsonprægede kollektioner, hvilket gør, at tøjet kan benyttes hele året rundt. De er især kendte for deres skinny jeans, som er slim fit bukser med en stram pasform lavet i lækre materialer, og som kommer i flere forskellige modeller. Du kan også tjekke et brand som svenske Dr. Denim ud, da de ligeledes laver 'skinny jeans' og andre lækre styles til begge køn.

Også brandets trøjer, toppe og T-shirts er værd at fremhæve for deres kreative designs med prints eller typografi. Alt sammen tro mod kombinationen af det simple og det rå - en skandinavisk klassiker, der er elsket verden over. Hos Katoni finder du nemt og smertefrit det lækre udvalg af Cheap Monday produkter, og du vil jævnligt blive præsenteret for gode tilbud fra et allerede billigt og moderigtigt tøjmærke.

Se flere items fra svenske modebrands:

 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater