Derhy

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Derhy
Frakker Derhy Galabague
Derhy
Frakker Derhy Galabague
1.049,00 kr
S / M / L
Spartoo.dk
Pullovere Derhy Email
Derhy
Pullovere Derhy Email
609,00 kr
S / M
Spartoo.dk

Derhy

Derhy er et fransk modebrand, der blev grundlagt i 1969 af René Derhy. Siden har det parisiske mærke skabt dametøj, der blander inspiration fra Frankrig og resten af verden. Tøjet er således både chic og etnisk på én og samme tid.

Romantisk tøj med en moderne kant

Derhy er kendt for at producere feminint tøj med udkig til verden. Mærket startede i 1970’erne i en tid med flower power, østens mystik og flagrende tøj. Den arv har designerne ikke glemt, og det kan man blandt andet se i deres paisley prints samt styles som maxikjoler og tunikaer. Der er dog også en masse andre items og udtryk at komme efter i Derhys kollektioner, og det er netop det, der gør det til et nutidigt mærke. Designerne blander vintage med nyt for at skabe et moderne udtryk med respekt for Derhy-traditionen. Fælles for alle designs, om der er tale om et moderne item som en fitted dunjakke eller et mere vintage item som en kjole med spraglet blomsterprint, er, at de altid er feminine.

Bland det gamle med det nye

Med brandets varierede kollektioner og brede produktudvalg er der helt sikkert også noget for dig. Vælg eksempelvis en kjole i paisley print og tilsæt en mere simpel og moderne cardigan for at få det karakteristiske Derhy-look, hvor både 70’ernes såvel som nutidens mode er repræsenteret. Du kan også gå efter et vinterlook, hvor du vælger et par jeans med hippie-inspireret print og tilsætter en basic, ensfarvet bluse og en klassisk frakke for at skabe balance i looket.

Find Derhy på Katoni

Her på siden finder du et lækkert udvalg af det franske brand. Vi anbefaler, at du bruger et eller flere søgefiltre for at tilpasse søgningen til dig. På den måde bliver din shoppingoplevelse mere overskuelig og ikke mindst personlig. Vi ønsker dig god fornøjelse rundt i det ’katoniske’ univers!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater