Lucie Kaas

2 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Lucie Kaas
-20%
Lucie Kaas-macaroon Bordlampe, Mørkegrå
Lucie Kaas
Lucie Kaas-macaroon Bordlampe, Mørkegrå
998,00 kr 1.248,00 kr
 
Room21.dk
-20%
Lucie Kaas-macaroon Bordlampe, Nude
Lucie Kaas
Lucie Kaas-macaroon Bordlampe, Nude
998,00 kr 1.248,00 kr
 
Room21.dk

Lucie Kaas

Det danske brand Lucie Kaas blev grundlagt i 2012. Brandets vision har siden start været at nytænke gamle, klassiske designartikler. Med nogle unikke relanceringer af designs fra 50’erne, 60’erne og 70’erne indtog brandet det danske marked. Siden har de med relanceringer af skandinavisk design vokset sig større og større og byder i dag på et stort sortiment inden for designobjekter til hjemmet.

Lucie Kaas figurer og andet boligtilbehør

Tidløse designs og materialer

Det skønne brand har med deres fine figurer og designs nået mange danske hjerter og hjem. I sortimentet finder du blandt andet den karakteristiske Lucie Kaas elefant, pelikan, fugl, kat og meget andet.

Lucie Kaas minder på mange måder om det succesfulde Kay Bojesen, da begge producerer træfigurer i forskellige former og farver.

Ud over de mange dyr er der også mange andre fine ting i udvalget fra det danske brand. Hvis ikke du står og mangler en fin spurv eller and i træ eller andet nips, tilbyder de nemlig også uundværlige items såsom en vase og et æggebæger. Langt de fleste designs er produceret i træ, som ved rette behandling holder i årevis.

Design til hverdagens gøremål

I det brede udvalg finder du også den fine Lucie Kaas Bordfolk kollektion. Kollektionen består af fine figurer, der fungerer som æggebægre og dermed bliver en del af vores dagligdag. Ligeledes kan du med en Lucie Kaas skål også opfylde en del af hverdagens gøremål, da de både kan bruges til pynt og i køkkenet – ligesom de mange designs fra Normann Copenhagen. De klassiske køkkenitems behøver altså ikke være kedelige og grå – de kan sagtens være farverige og unikke.

Tilbud du ikke kan takke nej til

Alle kollektionerne fra Lucie Kaas bærer tydeligt præg af skandinavisk designtradition og et fokus på nytænkning samt god kvalitet og grundigt håndværk. Således får du dansk design, der er langtidsholdbart og slidstærkt – hvem kan sige nej til det? Gå også gerne på jagt efter andre designs til hjemmet. Vi har samlet en masse forskellige, populære boligbrands, så du kan finde dit favoritbrand og måske føje nogle flere til liste - se for eksempel det elegante brand Broste Copenhagen. Vi håber du finder netop de designs, der passer ind i dit hjem. God shoppelyst.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater