MDK / Munderingskompagniet

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:MDK / Munderingskompagniet
Agnes Thin Leather Shirt Mdk / Munderingskompagniet Beige
MDK / Munderingskompagniet
Agnes Thin Leather Shirt Mdk / Munderingskompagniet Beige
930,67 kr
 
Booztlet.com
Lily Thin Leather Dress Mdk / Munderingskompagniet Black
MDK / Munderingskompagniet
Lily Thin Leather Dress Mdk / Munderingskompagniet Black
1.282,22 kr
 
Booztlet.com
Chili Thin Leather Dress Mdk / Munderingskompagniet Brown
MDK / Munderingskompagniet
Chili Thin Leather Dress Mdk / Munderingskompagniet Brown
930,67 kr
 
Booztlet.com

Munderingskompagniet: Læderjakker til både mænd og kvinder

Munderingskompagniet, eller MDK som det også hedder, er et dansk brand, der designer flotte læder items af høj kvalitet. De er i særdeleshed kendt for deres mange cool skindjakker til både damer og herrer. Men faktisk tæller deres sortiment også skindbukser, nederdele og shorts. Alt sammen i den høje kvalitet som læderjakkerne er kendte for. 

At investere i et læder item er en rigtig god idé, da der er tale om et materiale, som har været brugt i flere hundrede år til både sko, bukser, tasker og naturligvis jakker. Læder har nemlig den enestående effekt, at det holder på varmen, når det er koldt og omvendt er åndbart, når det er varmt.

Bag Munderingskompagniet står designeren Stine Busk, der har designet it-læderjakker i mere end 10 år. Tanken bag mærket er, at jakker herfra skal kunne bæres i alle sammenhænge og i alle anledninger. Det er altså en investering til garderoben - en investering du bruger igen og igen år efter år. Når du køber en MDK skindjakke, køber du med andre ord en tidløs klassiker, der med garanti bliver dit foretrukne stykke overtøj. 

Forskellige typer af skindjakker

Læderjakker er efterhånden et vidt begreb, der findes i et væld af forskellige brands, modeller og farver. For tiden, i hvert fald når det gælder jakker til kvinder, er det de taljekorte styles, der er populære. Især er den såkaldte 'biker' med rå, sølvfarvede lynlåse højeste mode. En bikerjakke er en cool kontrast til en pæn og feminin kjole.

Også skindjakker med frynsedetaljer på ryggen eller ved ærmerne ses ofte i modebilledet. Stilen skaber en boheme-agtig stil, der giver associationer til hippietiden. I samme boldgade ses også blomsterbroderier på skindjakker - en sjov og sød detalje på en ellers simpel læderjakke. Men som med så mange andre typer af beklædning er sort den klare favoritfarve. Det betyder dog ikke, at nuancer som grå, beige, brun, rød, rosa og olivengrøn ikke også trender. De seneste år er disse fine farver nemlig set i bred udstrækning på skindjakker fra førende brands - også fra Munderingskompagniet.

Find din næste MDK læderjakke her - og pas godt på den 

På Katoni har vi samlet et stort udvalg af forskellige typer af jakker; se eksempelvis vores mange overgangsjakker. Netop læderjakker er på mange måder den perfekte overgangsjakke, da de både egner sig til forår– og efterårsmånederne. Vi har skindjakker fra masser af forskellige brands, både danske og internationale og til både kvinder og mænd.

Vi ved, at skind styles hitter år efter år, og derfor har vi også et bredt udvalg af læderbukser i både glat skind og ruskind. De kan bruges til en lækker oversized strik eller til en elegant top og stilletter til mere festlige lejligheder. Også her er modellerne fra Munderingskompagniet en oplagt investering.

Ligegyldigt om det er sko, bukser eller jakker i læder, du køber, så husk, at læder altid giver sig. Nogle gange op til en hel størrelse. Derfor må for eksempel dine nye skindbukser godt sidde rigtig godt til første gang, du tager dem på. Allerede i løbet af en dag vil de have givet sig og have fået sin reelle størrelse. Gør derfor op med dig selv, hvor meget du ønsker at kunne have på indenunder dit skind item. Skal der eksempelvis være plads til en stor strik eller blot en tynd top under din MDK læderjakke? Det er ret afgørende for at vælge den rette størrelse.

Fordi læder er et relativt dyrt materiale, bør du desuden passe godt på dine skind items. Det gør du bedst ved at imprægnere dem inden brug. På den måde beskytter du nemlig din jakke, bukser, taske eller sko mod pletter fra eksempelvis regn eller snavs. Pas derfor på din MDK skindjakke - så har du nemlig en garderobeklassiker, som kan du have gavn af i mange år. Og husk også, at din læderjakke kun bliver mere cool, jo mere du bruger den!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater