Morgan

6 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Morgan
Jacket Gcuiro Morgan
Morgan
Jacket Gcuiro Morgan
1.270,00 kr
36 / 42 / 44
Miinto.dk
-30%
Pullovere Morgan Mlove
Morgan
Pullovere Morgan Mlove
300,00 kr 429,00 kr
M / XS / S / L / XL
Spartoo.dk
Skjorter / Skjortebluser Morgan Caram
Morgan
Skjorter / Skjortebluser Morgan Caram
229,00 kr
DE 34 / DE 40 / DE 38 / DE 36 / DE 42
Spartoo.dk
-20%
Cardigans Morgan Molu
Morgan
Cardigans Morgan Molu
151,00 kr 189,00 kr
XS / S / M / L / XL
Spartoo.dk
-40%
T-shirts M. Korte ærmer Morgan Mgalus
Morgan
T-shirts M. Korte ærmer Morgan Mgalus
161,00 kr 269,00 kr
XS / S / M / L / XL
Spartoo.dk
-15%
Korte Kjoler Morgan Rmento
Morgan
Korte Kjoler Morgan Rmento
322,00 kr 379,00 kr
M / L / XL
Spartoo.dk

Morgan

Morgan er et fransk modefirma, der blev grundlagt i 1947. Det begyndte som et lingerimærke, men siden hen er Morgan blevet udvidet og omfatter i dag en lang række forskellige beklædningsdele til kvinder. Foruden bikinier og badedragter finder man i dag også kjoler, nederdele, jeans og toppe hos det alsidige mærke.

Fint og feminint design

Fortiden som lingerimærke skinner igennem i det feminine og forførende udtryk. Med kropsnære kjoler og fine blondetoppe kan du føle dig ultra feminin, når du bærer styles fra det franske mærke. Tilsæt et par smarte festsko, og du er garanteret et glamourøst look, der gør dig klar til enhver aften i byen. Du finder dog også en lang række basisvarer, hvor der i højere grad er fokus på komfort og velvære. Det viser sig i items som langærmede, bløde bluser og løse, behagelige t-shirts. På den måde kan man se, at for både det vovede såvel som det behagelige design gælder det, at den velkendte franske elegance skinner igennem. Uanset om du vælger et vovet eller komfortabelt look, kan du være sikker på at føle dig elegant, feminin og chic på samme tid i tøj fra Morgan.

Udforsk udvalget af Morgan hos Katoni

Her på siden kan du finde et stort udvalg af de fine og feminine Morgan produkter. Er du både til det forførende kvindelige look samt den behagelige afslappede følelse? Så er du det rette sted! Miks forskellige items fra Morgans sortiment for at opnå det udtryk, der passer perfekt til dig. Du kan desuden kombinere de forskellige udtryk, så de ikke kun passer præcis til dig, men så de også passer perfekt til den lejlighed, du skal bære tøjet til. Der er altså med andre ord en stor variation i tøjudvalget, som gør det muligt for dig at finde det rette match. Du kan med fordel bruge søgefilteret til at finde de helt rigtige styles. God shoppelyst!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater