Om Katoni

Katoni er en online shoppingportal. Her samler vi mode fra en lang række danske online shops. Det er i forvejen nemt at handle tøj, sko og boligtilbehør online. Men hos Katoni ønsker vi at gøre det endnu nemmere for dig. 

Virksomhedens historie

Ideen til Katoni startede i slutningen af 2013, da vores CEO, Steen, og hans gode venner, Jacob og Simon fra spilvirksomhenden Kiloo, ville lave en forretning sammen. 

Med Steens ekspertise inden for webudvikling og markedsføring samt Jacob og Simons forretningssans blev fundamentet til Katoni lagt.

Efter 6 måneders udvikling var portalen klar og består i dag af 10 engagerede ansatte, alle med viden inden for hvert sit felt.

Medarbejdere

Steen Christensen

Steen Christensen

CEO

steen@katoni.dk

Steen er manden bag virksomheden, vores markedsføringsekspert og daglige leder.

Martin Skovvang Petersen

Martin Skovvang Petersen

Software Engineer

martin@katoni.dk

Martin har ansvaret for udvikling samt vedligeholdelse af vores shoppingportal. Derudover styrer han alt det tekniske.

Rikke Ulsøe Nielsen

Rikke Ulsøe Nielsen

Communications Coordinator

rikke.nielsen@katoni.dk

Rikke er cand.mag. i dansk og retorik, og dén faglige baggrund bruger hun til at skabe moderelateret content for Katoni.

Frederik Drost

Frederik Drost

Country Manager

frederik@katoni.fr

Frederik er vores grafiske geni, som forvandler vores ideer til virkelighed. Derudover er han ansvarlig for Katoni.fr samt kommunikation i Frankrig.

Marjonnika Nyman

Marjoannika Nyman

Country Manager

marjoannika@katoni.fi

Marjoannika er ansvarlig for vores finske marked. Hun er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har arbejdet for en af de største finske virksomheder i retailbranchen.

Jens Kloster

Jens Kloster

Junior Software Developer

jens@katoni.dk

Jens er uddannet datateknikker med speciale i programmering. Som vores vores softwareudvikler hjælper han med at optimere shoppingportalen, så den altid er velkørende og brugervenlig.

Greta Zarankaitė

Greta Zarankaitė

Graphic Assistant

greta@katoni.dk

Greta er fra Litauen og studerer multimediedesign her i Aarhus. Hun hjælper os med flotte illustrationer, spændende infografikker og mange andre kreative tiltag.

Vision & mission

Vision

Hos Katoni ønsker vi at blive den førende online shopping portal inden for mode og bolig. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde frem til de bedste og billigste varer. 

Igennem godt design, masser af sorteringsmuligheder, brugervenlighed og et stort og unikt udvalg vil vi være dit foretrukne valg, når du skal finde mode og boligtilbehør til den bedste pris.

Mission

Det er vores mission at tilbyde en nem og overskuelig måde at finde mode til den bedste pris sammen med de laveste fragt- og returomkostninger.

Samarbejdspartnere

Hos Katoni samler vi produkter fra mange forskellige online shops, både de helt store og de mindre nichebutikker.

Blandt vores shops finder du bl.a Boozt, Sinnerup, Nelly, Coolshop, Bestseller, Quint, Quintess, Kaufmann, Sportmaster og Stylepit. Krydret med mindre butikker danner disse partnere rammen for en absolut unik samling af items inden for mode og bolig.

Hos Katoni handler det ikke kun om tøj, sko og boligtilbehør. Vi samarbejder med alt lige fra E-mærket til Verdensnaturfonden og går meget op i at støtte gode formål.

E-mærket: Vi tror på en gennemsigtig online handel. Derfor samarbejder vi med E-mærket og giver dig som bruger mulighed for udelukkende at se produkter fra E-mærkede butikker. Du kan samtidig være 100 % sikker på, at de butikker, du finder hos os, alle går ind for godt købmandsskab og har masser af gode brugeranmeldelser.

Vi støtter

MiljøvenligpakningMiljøvenligpakningErhvervssponsor hos VerdensnaturfondenCO2 Neutralt Website

Vi er medlem af
 

FDIH Medlemskab

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater