Om Katoni

Katoni er en online shoppingportal. Her samler vi mode fra en lang række danske online shops. Det er i forvejen nemt at handle tøj og sko online. Men hos Katoni ønsker vi at gøre det endnu nemmere for dig. 

Virksomhedens historie

Ideen til Katoni startede i slutningen af 2013, da vores CEO, Steen, og hans gode venner, Jacob og Simon fra spilvirksomhenden Kiloo, ville lave en forretning sammen. 

Med Steens ekspertise inden for webudvikling og markedsføring samt Jacob og Simons forretningssans blev fundamentet til Katoni lagt.

Efter 6 måneders udvikling var portalen klar og består i dag af 10 engagerede ansatte, alle med viden inden for hvert sit felt.

Medarbejdere

Steen Christensen

Steen Christensen

CEO

steen@katoni.dk

Steen er manden bag virksomheden, vores markedsføringsekspert og daglige leder.

Martin Skovvang Petersen

Martin Skovvang Petersen

Software Engineer

martin@katoni.dk

Martin har ansvaret for udvikling samt vedligeholdelse af vores shoppingportal. Derudover styrer han alt det tekniske.

Rikke Ulsøe Nielsen

Rikke Ulsøe Nielsen

Communications Coordinator

rikke.nielsen@katoni.dk

Rikke er cand.mag. i dansk og retorik, og dén faglige baggrund bruger hun til at skabe moderelateret content for Katoni.

Frederik Drost

Frederik Drost

Country Manager

frederik@katoni.fr

Frederik er vores grafiske geni, som forvandler vores ideer til virkelighed. Derudover er han ansvarlig for Katoni.fr samt kommunikation i Frankrig.

Marie Linde Mayer

Marie Linde Mayer

Country Manager

marie@katoni.no

Marie er uddannet journalist og ansvarlig for det norske marked. Derudover er hun en dygtig fotograf og hjælper resten af teamet med diverse fotoopgaver.

Marjonnika Nyman

Marjoannika Nyman

Country Manager

marjoannika@katoni.fi

Marjoannika er ansvarlig for vores finske marked. Hun er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har arbejdet for en af de største finske virksomheder i retailbranchen.

Jesús Lozano Fernández

Jesús Lozano Fernández

Country Manager

jesus@katoni.es

Jesús er vores spanske Country Manager. Han er uddannet i oversættelse samt International Erhvervskommunikation og er ansvarlig for at drive Katoni.es.

Carina Fuerbeck

Carina Fuerbeck

Country Manager

carina@katoni.at

Carina har en baggrund inden for online marketing og kommunikation med tysktalende og internationale markeder. Den erfaring bruger hun i sit arbejde med det østrigske marked på Katoni.at.

Steffen Nissum Sørensen

Steffen Nissum Sørensen

E-commerce Coordinator

steffen@katoni.dk

Steffen finder nye samarbejdspartnere og styrer udviklingen af sidens strukturer og kategorier. Han har en professionsbachelor i International handel og markedsføring.

Greta Zarankaitė

Greta Zarankaitė

Graphic Assistant

greta@katoni.dk

Greta er fra Litauen og studerer multimediedesign her i Aarhus. Hun hjælper os med flotte illustrationer, spændende infografikker og mange andre kreative tiltag.

Katrine Tranberg

Katrine Tranberg

E-commerce Assistant

katrine@katoni.dk

Som kommende markedsføringsøkonom ved Katrine en masse om marketing og salg. Den viden bruger hun til at finde nye partnere og opdatere Katoni med feeds fra de bedste online shops.

Nikolaj Wickberg

Nikolaj Wickberg

E-commerce Assistant

nikolaj@katoni.dk

Nikolaj er ved at uddanne sig til markedsføringsøkonom, og i den forbindelse hjælper han os med at optimere udvalget og strukturen på siden samt opsøge nye partner shops.

Vision & mission

Vision

Hos Katoni ønsker vi at blive den førende online shopping portal inden for mode. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde frem til de bedste og billigste varer. 

Igennem godt design, masser af sorteringsmuligheder, brugervenlighed og et stort og unikt udvalg vil vi være dit foretrukne valg, når du skal finde mode til den bedste pris.

Mission

Det er vores mission at tilbyde en nem og overskuelig måde at finde mode til den bedste pris sammen med de laveste fragt- og returomkostninger.

Samarbejdspartnere

Hos Katoni samler vi produkter fra mange forskellige online shops, både de helt store og de mindre nichebutikker.

Blandt vores shops finder du bl.a Zalando, Boozt, Nelly, Campz, Bestseller, Quint, Quintess, G-star, Kaufmann, Axel og Stylepit. Krydret med mindre butikker danner disse partnere rammen for en absolut unik samling af mode.

Hos Katoni handler det ikke kun om tøj, sko og accessories. Vi samarbejder med alt lige fra E-mærket til Verdensnaturfonden og går meget op i at støtte gode formål.

E-mærket: Vi tror på en gennemsigtig online handel. Derfor samarbejder vi med E-mærket og giver dig som bruger mulighed for udelukkende at se produkter fra E-mærkede butikker. Du kan samtidig være 100 % sikker på, at de butikker, du finder hos os, alle går ind for godt købmandsskab og har masser af gode brugeranmeldelser.

Vi støtter

MiljøvenligpakningMiljøvenligpakningErhvervssponsor hos VerdensnaturfondenCO2 Neutralt Website

Vi er medlem af
 

FDIH Medlemskab

Vælg filter:
 • Køn
  • Kategori
   • Størrelse
    • Farve
     • Mærke
      • Pris
      • Kun udsalg
      • Kun gratis fragt
      • Kun gratis retur
      • Kun e-mærket
      Annuller
      Se alle resultater