Om Katoni

Katoni er en online shopping portal. Her samler vi mode fra en lang række danske online shops. Det er i forvejen nemt at handle tøj og sko online. Men hos Katoni ønsker vi at gøre det endnu nemmere for dig. 

Virksomhedens historie

Ideen til Katoni startede i slutningen af 2013, da vores CEO, Steen, og hans gode venner, Jacob og Simon fra spilvirksomhenden Kiloo, ville lave en forretning sammen. 

Med Steens ekspertise inden for webudvikling og markedsføring samt Jacob og Simons forretningssans blev fundamentet til Katoni lagt.

Efter 6 måneders udvikling var portalen klar og består i dag af 7 engagerede ansatte, alle med viden inden for hvert sit felt.

Medarbejdere

Steen Christensen
Steen Christensen
CEO
Steen er manden bag virksomheden, vores markedsføringsekspert og daglige leder.
Britt Jakobsen
Britt Jakobsen
Marketing Manager
Britt var den første ansatte i virksomheden og med sig bragte hun sin erfaring fra modebranchen og viden om kommunikation og sociale medier.
Martin Skovvang Petersen
Martin Skovvang Petersen
Software Engineer
Martin har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af vores shopping portal samt styrer alt det tekniske.
Mille Lade
Mille Lade
Marketing Manager
Mille startede i praktik som en del af sit studie på Medievidenskab og er sidenhen blevet en fast bestanddel af marketing-teamet hos Katoni.
Rikke Ulsøe Nielsen
Rikke Ulsøe Nielsen
Communications Coordinator
Rikke er uddannet i dansk og retorik, og dén faglige baggrund bruger hun til at skabe moderelateret content for Katoni.
Frederik Drost
Frederik Drost
Graphic Designer
Frederik er vores grafiske geni og står for at forvandle vores ideer til virkelighed.
Sarah Jensen
Sarah Jensen
Student Assistant
Sarah er fortsat som studentermedhjælper efter afsluttet praktik. Hun studerer virksomhedskommunikation på BSS og bringer med sig masser af viden og gåpåmod.
Marie Linde Mayer
Marie Linde Mayer
Marketing Coordinator
Marie er uddannet journalist og er ansvarlig for det norske marked.
Marjoannika Nyman
Marjoannika Nyman
Marketing Coordinator
Marjoannika er vores finske e-commercer og er ansvarlig for vores finske marked. Hun er uddannet inden for kommunikation og markedsføring, og har arbejdet for en af de største finske virksomheder i retailbranchen.

Vision & mission

Vision

Hos Katoni ønsker vi at blive den førende online shopping portal inden for mode. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde frem til de bedste og billigste varer. 

Igennem godt design, masser af sorteringsmuligheder, brugervenlighed og et stort og unikt udvalg vil vi være dit foretrukne valg, når du skal finde mode til den bedste pris.

Mission

Det er vores mission at tilbyde en nem og overskuelig måde at finde mode til den bedste pris sammen med de laveste fragt- og returomkostninger.

Samarbejdspartnere

Hos Katoni samler vi produkter fra mange forskellige online shops, både de helt store og de mindre niche butikker.

Blandt vores shops finder du bl.a Zalando, Boozt, Nelly, Campz, Bestseller, Quint, Quintess, G-star, Kaufmann, Axel og Stylepit. Krydret med mindre butikker danner disse partnere rammen for en absolut unik samling af mode.

Hos Katoni handler det ikke kun om tøj, sko og accessories. Vi samarbejder med alt lige fra E-mærket til Verdensnaturfonden og går meget op i at støtte gode formål.

E-mærket: Vi tror på en gennemsigtig online handel. Derfor samarbejder vi med E-mærket og giver dig som bruger mulighed for udelukkende at se produkter fra E-mærkede butikker. Du kan samtidig være 100% sikker på, at de butikker, du finder hos os, alle går ind for godt købmandsskab og har masser af gode brugeranmeldelser.

Vi støtter

MiljøvenligpakningMiljøvenligpakningErhvervssponsor hos VerdensnaturfondenCO2 Neutralt Website

Vi er medlem af
 

FDIH Medlemskab

Vælg filter:
 • Køn
  • Kategori
   • Størrelse
    • Farve
     • Mærke
      • Pris
      • Kun udsalg
      • Kun gratis fragt
      • Kun gratis retur
      • Kun e-mærket
      Annuller
      Se alle resultater