Reisenthel

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Reisenthel
Shopper M - Country
Reisenthel
Shopper M - Country
300,00 kr
 
Fenomen.dk
Reisenthel Toilettaske Hangup
Reisenthel
Reisenthel Toilettaske Hangup
350,00 kr
 
Fenomen.dk
Vasketøjskurv Fra Reisenthel - Aubergine
Reisenthel
Vasketøjskurv Fra Reisenthel - Aubergine
550,00 kr
 
Fenomen.dk

Gør hverdagen lettere og flottere med Reisenthel

Reisenthel er et tysk brand, som har specialiseret sig i at designe fine og funktionelle tasker, kurve, net og andet godt, der kan gøre hverdagen lidt lettere. De er kendte for deres høje kvalitet og deres enkle, men lækre design, og hvis du først har stiftet bekendtskab med deres produkter, vil du helt sikkert ikke være dem foruden igen. 

Brandet er ikke bange for at lege med mønstre og farver. Det kommer til udtryk i de mange flotte og farvestrålende prints, der kan tælle alt fra skønne blomster til sjove prikker. Derudover er der dog også mere enkle og stilrene designs i kollektionerne, så der altid er noget for enhver smag hos Reisenthel.

Reisenthel tasker til forskellige formålFor eksempel har de designet en skøn indkøbskurv, som mange er yderst begejstrede for. Den er simpel og stilren, og den gør det muligt for dig at handle ind med din egen kurv, så du undgår at bøvle med besværlige plastikposer i lange baner. Også deres fine shopper er genial til netop dette formål, som tilmed gør din shopping mere bæredygtig.

Tasker er ikke det eneste, dette brand udmærker sig i. Er du eksempelvis på udkig efter en ny vasketøjskurv, har de også designet en Reisenthel vasketøjskurv, som du uden problemer kan lade stå fremme på badeværelset eller i soveværelset.

Forelsk dig i massevis af tasker her på siden

Reisenthel har taget verden med storm med deres lækre og tidløse produkter, som ikke blot er fine, men hvor også funktionaliteten er i højsædet. Her på siden kan du finde en masse skønne sager fra det tyske mærke, så slå dig endelig løs. Er du på udkig efter en ny skuldertaske, er der et bredt udvalg at gå på opdagelse i, og du kan naturligvis også finde en flot Reisenthel toilettaske.

Generelt er der rig mulighed for at forelske sig i en ny taske, hvis man tager et kig på produkterne fra Reisenthel, men de har også kreeret mange andre smarte sager, blandt andet køletasker, regnslag og den føromtalte kurv.

Her på siden kan du naturligvis finde alle de nyeste modeller fra tyske Reisenthel, men du kan også med fordel gå på opdagelse i vores udsalgssortiment, hvor du finder masser af produkter på tilbud. Uanset om du er på udkig efter en ny strandtaske, en kurv eller en lækker toilettaske, kan du altid finde massevis af skønne produkter lige her på Katoni.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater