Lola Ramona sko

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Lola Ramona
-20%
Sandaler Lola Ramona Ramona
Lola Ramona
Sandaler Lola Ramona Ramona
991,00 kr 1.239,00 kr
39 / 40
Spartoo.dk
-20%
Loafers Lola Ramona Penny
Lola Ramona
Loafers Lola Ramona Penny
991,00 kr 1.239,00 kr
36 / 37 / 38
Spartoo.dk
-20%
Sandaler Lola Ramona Nina
Lola Ramona
Sandaler Lola Ramona Nina
919,00 kr 1.149,00 kr
39 / 40
Spartoo.dk

Sko med attitude siden 2006

Lola Ramona er et dansk skotøjsmærke, der blev grundlagt i København tilbage i 2006. Designerne bag det danske brand var af den overbevisning, at markedet manglede sko og støvler med et mere personligt og unikt udtryk. Efter lang tids søgen tog designerne til sidst sagen i egen hånd. De har siden specialiseret sig i at designe sko, der udstråler personlighed, attitude og giver dig et unikt udtryk.

Mærkets stil emmer af de feminine og overdådige 60’ere, og humor er det ultimative omdrejningspunkt for mærkets filosofi. Lola Ramona byder på alt fra sandaler, ballerianer og pumps til støvler og støvletter. Alle modellerne reflekterer mærkets eksperimenterende og personlige udtryk. Det kan ses i deres designs, som prydes af alt fra finurlige detaljer som ternede mønstre, prikker, striber og sløjfer til sølv, guld, rød og hvide nuancer. Er du vild med overdådige detaljer og flotte farver, kan du kombinere dine sko med en eksotisk kjole fra spanske Desigual.

Find din indre diva frem med Lola Ramona sko

Lola Ramona er meget mere end bare et navn. Mærket har skabt et magisk og gennemført univers, der opfordrer kvinder til at turde skille sig ud fra mængden og dyrke den personlige stil. Designerne bag Lola Ramona sætter nemlig en ære i at fremstille sko, sandaler og støvler i alternative og humoristiske designs, som giver din stil det helt rigtige 60'er udtryk. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din favorit mellem mærkets mange modeller og tilsætte din foretrukne A-formede nederdel, rød læbestift og massevis af skarp attitude. 

Hver eneste sko har et unikt design. Netop derfor har alle mærkets modeller også fået sit eget navn, så du altid kan finde frem til præcis den sko og det snit, som du forelskede dig i første gang, du købte et par Lola Ramona sko. Høj komfort er et element, der går igen hos alle Lola Ramonas modeller. Hvad end dit valg falder på et par prikkede sandaler, en pump med feminine sløjfer eller et par flade støvler med striber, så får du komfort i topklasse. Det gør det let som en leg at shoppe hele dagen og danse hele natten uden den mindste snært af ømme fødder.

Shop Lola Ramona udsalg lige her

Her hos Katoni ved vi, at sko ikke bare er sko. De kan være en enormt stor og vigtig del af at udtrykke din personlige stil. Derfor sørger vi altid for at have et bredt udvalg af Lola Ramona samt sko, støvler og sandaler fra et hav af andre danske og udenlandske mærker som det lækre skobrand Tamaris og det spanske brand Neosens. Samtidig har vi også sørget for, at du ved hjælp af vores sorteringsfilter ’Kun udsalg’ kan shoppe det absolut bedste Lola Ramona udsalg, der findes online. På den måde undgår du at vælte hele budgettet – selv hvis du har en seriøs forkærlighed for sko og støvler. Vi ønsker dig rigtig god sko-jagt!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater