Sneakers med kilehæl

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Dit valg:Kilehæl
-40%
Shoe The Bear Ava Leather Sneakers 110 Black 41
Shoe the Bear
Shoe The Bear Ava Leather Sneakers 110 Black 41
599,00 kr 999,00 kr
40 / 41
Bubbleroom.dk

Sneakers med kilehæl - det bedste fra to verdener

Hvis du har fulgt moden på det seneste, har du uden tvivl set, at sneakers med kilehæl har fundet vej ind i diverse modeforretninger, hvor de bliver langet over disken i stor stil. Om det var et ønske om at skabe en feminin pendant til gummiskoen eller et ønske om at rejse tilbage til 90’erne, der gjorde, at sneakers med kilehæl kom frem, ved vi ikke; vi ved bare, at vi er vilde med det!

Sneakers med kilehæl til kvinderMed et par sneakers med kilehæl får du det bedste fra to verdener: komforten, som vi kender fra sneakers, og højden og det feminine, vi kender fra stiletter. Så er du til et afslappet look, men vil samtidig gerne være stilet og elegant? Intet problem. Et par sneakers med kilehæl kan skabe den perfekte balance mellem casual og elegant og i vores udvalg finder du desuden en masse forskellige farver og modeller, så du kan finde dem, der understreger netop din personlige stil.  

Isabel Marant introducerede modeverdenen for sneakers med kilehæl, da modellen "Bobby" blev lanceret. Denne wedge sneaker i ruskind gjorde det pludselig acceptabelt for fashionistaer at rende rundt i sneakers, og med den store efterspørgsel blev en lang række lookalikes produceret af andre brands som eksempelvis Pavement. Er du dog en mere street pige, kan de gode gamle brands som Adidas og Nike også ofte levere. 

Wedge sneakers for enhver smag

Der findes mange forskellige modeller med et mere eller mindre sporty look. Nogle har synlige kilehæle, mens andre for det blotte øje ligner en almindelig high sneaker. Derudover er der stor variation i pynt og detaljer. Du finder både helt enkle sneakers, hvor et sporty udtryk er i centrum, men du finder også de mere prangende med for eksempel glimmer eller lak.

Desuden kan du vælge mellem forskellige farver, så mon ikke du kan finde et par, der falder i din smag? Hvide sneakers er meget populære, og det gælder også modellerne med kilehæl, så dét var måske et sted at starte, hvis du har svært ved at finde den farve, du bedst kan lide.

Hvis du er vild med streetwear, kan du med fordel blande tøj fra denne stil med ekstra feminine items, for at skabe modspil og markere forskelligheden mellem de to stilarter - de bliver til noget helt fantastisk, når de blandes sammen. Og tilsat et par sneakers med kilehæl er du sikret et perfekt look.

Shop masser af trendy fodtøj hos Katoni

Uanset om du er til sneakers med kilehæl, almindelige sneakers, eller noget helt tredje, har vi her på siden et stort udvalg af fodtøj fra danske og internationale brands. Vi finder mange forskellige typer af sko fra mange forskellige brands for at sikre, at du altid kan finde, hvad du leder efter.

Se for eksempel vores store udvalg af loafers, som langt hen ad vejen kan styles på samme måde som sko med kilehæl. Du kan også se vores store udvalg af sneakers, som findes med både højt og lavt skaft og til både herrer og damer.

Uanset hvad du leder efter, kan du altid bruge vores søgefilter til at få vist de produkter, der er på udsalg. Kast dig endelig ud i det store udvalg og se, om du ikke kan finde netop det, du mangler - måske endda på tilbud. 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater