Bamsestøvler

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Bamsestøvler i beige, grå, brun og sort
Ugg Boots Classic Short Svart Us 5 (eur 36)
UGG
Ugg Boots Classic Short Svart Us 5 (eur 36)
1.899,00 kr
 
Wakakuu.com

Australske støvler til danske vintre

Hvis du mangler et par moderigtige og samtidigt varme støvler, når vinteren 2022 melder sin ankomst, er bamsestøvler det helt rigtige for dig! En bamsestøvle er en varm, blød, komfortabel og behagelig støvle. Den ”bamsede” støvle passer til kvinden, der ønsker at være både praktisk og med på moden. Og på trods af de mange feminine og bløde designs er det også muligt at finde modeller til den maskuline mand.

Vinter med bamsestøvler

Oprindeligt stammer den velkendte bamsestøvle fra den anden side af jorden, hvor surfere fra Australien og New Zealand brugte dem, når de hurtigt skulle have varmet fødderne efter en tur i bølgerne. Dengang kaldtes de ugg-boots, og designet var et helt andet end det, vi kender i dag. I dag findes der en bred vifte af designs, som alle tager udgangspunkt i den tidlige model.

Et af de mest ikoniske brands, når talen falder på de plyssede støvler, er det australske brand UGG Australia, som også tydeligt refererer til støvlens start i Australien og New Zealand. Brandet kom til i 1978 og er i dag kendt for dets høje kvalitet og gode materialer som eksempelvis fåreskind. Populariteten kom omgående og UGG Australia brandet blev kun mere populær af at tage et bæredygtigt standpunkt, når det kom til fremstilling af produkter og naturens beskyttelse.

Herhjemme i Danmark vandt bamsestøvlerne først rigtig frem i 00’erne, hvor valget var enkelt. Enten havde du UGG's eller EMU's, som er et andet populært australsk brand, eller også var du bare ikke rigtig in i skolegården. Og selvom moden har ændret sig, så er den komfortable fodbeklædning er stadig i manges hjerter.

En bamsestøvle til enhver stil

På Katoni har vi samlet de smarteste bamsestøvler fra flere forskellige online shops, så du kan finde den helt perfekte bamsestøvle til din personlige stil. Skal din bamsestøvle være kort eller lang, med knapper og flæser eller bare helt simple? Der findes et hav af forskellige modeller, når det kommer til bamsestøvler. Du kan få dem med skafter i forskellige længder – korte som lange. Tilmed kan de også fås i flere forskellige farver. Med de mange forskellige designs kan du let matche dem til netop dit personlige outfit. Desuden er nogle af støvlerne detaljerede, hvor andre er helt simple. Der er altså en støvle til enhver type og stil.

Bamsestøvlerne kan kombineres med et utal af stylings og outfits. Hold din stil klassisk og casual og brug en lang sort model til et par skinny jeans og en simpel t-shirt. Perfekt til hverdagen, hvor det ikke behøver at være sværere end som så. Eller vælg det korte par i lækker beige og sæt dem til din blomstrede sommerkjole for et LA-inspireret bomheme look. Også fere kendte personligheder går rundt i støvlerne. Stjerner som Baywatch baben Pamela Anderson og supermodellen Kate Moss får deres helt eget udtryk ved at kombinere støvlerne med alt fra slidte shorts til mere vovede påklædninger med tætsiddende leggins. Hvis du vil gå klædt som stjernerne, kan de lækre støvler være det første skridt på vejen.

Hjemmesko eller vinterstøvler?

Når vinteren rammer det danske land, er det en naturlig følge, at kulden kommer til sin ret, og vi ved alle, at der ikke findes noget så skrækkeligt som frosne og kolde fødder. Hvis ikke der er ild i brændeovnen eller varme i gulvet, kan vintermånederne være et sandt mareridt. I sådanne tilfælde er den lune, plyssede og bløde støvle helt fantastisk som en skøn hjemmesko. Selvom du går rundt indenfor, må fodbeklædningen godt være smart og sætte præg på dit look.

Dog er det ikke kun til indendørs brug, at bamsestøvlen er genial. Den er nemlig designet således, at sålen er massiv og solid nok til, at du kan gå udenfor i dem og holde kulden ude og fødderne varme. Herved er det altså også den perfekte vinterstøvle, hvis du gerne vil være med på trenden og samtidig undgå frosne tæer. Bamsestøvlerne er med deres bløde fór utrolig behagelige at have på og gå rundt i. Og så er det også et plus, at der ikke skal bøvles med snørebånd eller andre besværligheder, når støvlen skal på.

Fyr op under den danske hygge

Danmark er kendt for at bruge ordet ’hygge’. I de kolde vintermåneder er der skruet helt op for hyggen med lys og andre ting, som kan holde os varme. Et par bamsestøvler kan i den grad også bidrage til en mere hyggelig stemning. Når du skal samles med venner, veninder eller familien, er det vigtigt at føle sig varm, tryg og godt tilpas. Med fødderne placeret i et par varme sko eller støvler er der tid og plads til hygge med dine nærmeste. Netop i den kolde vintertid, skal der også tænkes på julegaver, og hvorfor ikke give en personlig gave, hvor du har udvalgt det helt perfekte design til en, du har kær?

Prisen der matcher din pengepung

De lækre og bløde materialer leder tankerne hen på det bamseagtige, hvorfor navnet på støvlen passer perfekt. Og de pyssede bamsestøvler findes i mange forskellige kvaliteter, som prisen selvsagt er afhængig af. Her på siden har vi samlet et stort antal af bamsestøvler fra de bedste online shops, og du finder gode tilbud og billige priser på støvlerne, så prisen altid matcher netop din økonomi.

På Katoni finder du ligeledes søgefunktioner og filtre, der gør det let for dig at navigere blandt det brede udvalg af vamsede støvler. Lige som du altid finder de bedste priser på netop den støvle, du søger, så finder du også sæsonens nyeste tilføjelser. Kig rundt her på siden og lad dig inspirere af de mange modeller. God fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater