Sofie Schnoor støvletter

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Sofie Schnoor
Boot Støvlet Chelsea Boot Sort Sofie Schnoor
Sofie Schnoor
Boot Støvlet Chelsea Boot Sort Sofie Schnoor
1.299,00 kr
36 / 37 / 41
Boozt.com

Skønne Sofie Schnoor støvletter

Sofie Schnoor er et dansk brand, som blev startet i 2001 af designeren af samme navn. I starten var det udelukkende sko, hun fokuserede på, men sidenhen er der også kommet tøj i udvalget. Her på siden kan du finde et solidt sortiment af produkter fra netop Sofie Schnoor – herunder et væld af smukke støvletter.

Sofie Schnoor støvletter kommer i mange forskellige farver, udformninger og materialer. Dog kan du altid vide dig sikker på, at det er kvalitetsmaterialer, der er blevet brugt i fremstillingsprocessen, hvilket giver holdbare støvletter, som er både smukke og behagelige at have på.

Sorte, hvide, blå og glitter Sofie Schnoor støvletter.

Støvletter man kan leve i

Sofie Schnoor designer udelukkende tøj og sko, som hun selv vil gå i. Derfor er der også gjort meget ud af at skabe støvletter, som er behagelige at have på, så de ikke blot kommer til at stå i skabet. Komforten er med andre ord vægtet meget højt i designprocessen, og det betyder, at du her får støvletter, som du faktisk kan leve i.

Designmæssigt er Sofie Schnoor en kombination af det feminine og det rå. Der er altid masser af fine detaljer på kreationerne, men samtidig er det tydeligt at se, at Sofie Schnoor støvletter er inspirerede af den skandinaviske designmentalitet. Der er altså både simple og underfundige designs, så du kan finde den Sofie Schnoor støvlet, der passer perfekt til dit humør eller outfit.

Netop fordi der hverken er gået på kompromis med komfort eller design, kan du roligt investere i Sofie Schnoor støvletter. Med sådan et par på ser du super tjekket ud og kan danse hele natten eller vade frem og tilbage i byens shoppinggader, uden at skulle bekymre dig om ømme fødder. De mange forskellige designs giver dig uendeligt mange muligheder for at skabe netop det look, du vil.

Shop dine nye Sofie Schnoor støvletter her på siden

Du kan selvfølgelig også finde almindelige støvler og sandaler i sortimentet fra danske Sofie Schnoor. Hvad end du er på udkig efter noget klassisk, såsom en model i sort ruskind, eller du vil prøve kræfter med noget mere anderledes, kan du finde den rette løsning i vores udvalg. Vil du have dit nye fodtøj til en særligt god pris, bør du tage et kig på vores tilbudsside, hvor vi altid har et stort udvalg af støvletter samt andre sko og støvler på udsalg. Brug også gerne de andre søgefiltre, hvis du leder efter en bestemt farve eller størrelse. God fornøjelse!

Se udvalget af støvletter fra andre brands:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater