Fodbolde

1 produkt
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Storm Trainer Fb Accessories Sports Equipment Football Equipment Football Balls Hvid Hummel
Hummel
Storm Trainer Fb Accessories Sports Equipment Football Equipment Football Balls Hvid Hummel
299,00 kr
5 / 4
Boozt.com

Gå aldrig ned på fodbolde

Fodboldsporten er ikke meget uden fodbolden. Med den rigtige fodbold kan du udføre dine fedeste tricks og opnå større motivation og gejst, uanset om du træner i haven eller spiller en intens kamp mod vennerne på fodboldbanen.

Fodbolde fra Select, Adidas og Nike

Ligesom tøj findes fodbolde også i forskellige størrelser. Som udgangspunkt spiller store børn og voksne med en størrelse 5, mens man spiller med størrelse 3 og 4, når man er mindre. Profesionelle fodboldspillere spiller derfor også med en størrelse 5, som ligeledes er den størrelse, de fleste ser som være den almindelige. 

Ud over størrelsen er der også forskel på, hvilket underlag fodbolden er bedst på. Der findes indendørs fodbolde, der er lavet specielt til halgulve. Mange der spiller indendørs fodbold kender sikkert også til futsal, hvor der bruges en tungere bold end den traditionelle fodbold. 

Spiller du udendørs fodbold, går de fleste bolde an, men det kan i nogle tilfælde være en god idé at overveje, om du skal spille på grus, kunstgræs eller rigtigt græs, da nogle bolde er specielt tilpassede disse typer underlag - helt ligesom fodboldstøvler kan være det.

Støt din favoritklub

Mange fodboldklubber producerer cool merchandise til deres fans, så du kan vise din støtte gennem dit fodboldtøj, dine støvler og naturligvis også boldene, du spiller med. Holder du eksempelvis med et af de engelske hold, kan du finde en fodbold med blandt andet Chelsea eller Manchester Uniteds logo på. Er du mere til Bayern München, PSG eller Barcelona, har disse klubber naturligvis også prydet fodbolde med flere forskellige udgaver af deres logoer og designs.

Ligesom klubberne har også de forskellige landshold produceret fodbolde med både flag og nationale farver. Det betyder, at selvom du ikke går op i klubfodbold, kan du stadig få en fodbold med dit favoritlandshold - eller vælge flere forskellige og se hvilket land, der er de bedste tricks i. 

Har du ikke et favorithold, kan du i stedet vælge en select fodbold, som er blandt de populære mærker, når det kommer til fodbolde. Du kan også gå efter et af de brands, som dit træningstøj kommer fra, eksempelvis Nike eller Adidas. Fælles for dem alle er, at du får fodbolde i høj kvalitet, som sikrer dig mange timers underholdning.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater