Supertrash

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Supertrash
-30%
Støvler Supertrash Sammy
Supertrash
Støvler Supertrash Sammy
622,00 kr 889,00 kr
41 / 42 / 35 / 36
Spartoo.dk

Product of Hollywood

Supertrash er et mærke fra Hollywood, som den hollandske modedesigner Olcay Gulsen står bag. Det startede ud i 2004 som et tøjmærke, og i 2009 begyndte brandet også at designe sko. Visionen bag er at skabe et brand, som forener luksusbeklædning med tilforladelige priser.

Stilen er inspireret af storbyen og er ungdommelig og stærk, men alligevel afslappet og cool. Målgruppen er unge, selvsikre kvinder, som tør skille sig ud med spændende farver og mønstre og anderledes og kreative snit. Moderelevansen er helt i top, og tøjet ser utvivlsomt helt fantastisk ud, men alligevel går dette brand ikke på kompromis med kvaliteten. Materialerne er nøje udvalgt, og pasformen er der blevet kræset for, så tøjet er mindst ligeså behageligt at have på, som det er for øjet, der ser på det.

Tøj og sko til enhver lejlighed

Hvad enten du har brug for en blazer til kontoret, et par stiletter til festen eller en striktrøje til lidt hjemmehygge, så kan du finde det hos Supertrash. Mærket gør dig naturligt fashionabel og feminin i alle livets situationer. Sæt for eksempel en af de stilede festkjoler sammen med et par høje hæle, og du har det perfekte look til en finere fest. De dalende temperaturer kan også godt kalde på noget nyt overtøj, så står du og mangler en jakke eller frakke, så undersøg endelig dette fede brand nærmere.

Se mere Supertrash på Katoni

Er du til ægte Hollywoodluksus, som ikke koster det hvide ud af øjnene? Så tilsæt lidt glamour og kant til din garderobe ved at shoppe Supertrash. Katoni hjælper dig med at finde frem til de helt rigtige styles med alle vores søgefiltre. Søg på farve, udsalgsvarer, gratis fragt, pris og meget mere, og find frem til det, du står og mangler. Hos Katoni har vi altid rigtig mange produkter på udsalg fra mange forskellige brands! Og selvfølgelig kan du også ofte finde Supertrash på udsalg i blandt - så gå endelig amok i de mange gode tilbud. Du får god valuta for pengene!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater