Off-shoulder bluser

9 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
-40%
Pieces Mirah Ls Smock Top Cloud Dancer Xl
Pieces
Pieces Mirah Ls Smock Top Cloud Dancer Xl
179,00 kr 299,00 kr
XL / XS / L
Bubbleroom.dk
Off Shoulder-top - Hvid
H & M
Off Shoulder-top - Hvid
79,95 kr
M
Hm.com
-58%
Off Shoulder-bluse - Hvid
H & M
Off Shoulder-bluse - Hvid
74,95 kr 179,00 kr
40 / 44
Hm.com
-59%
Only Shery Anglaise Top Chili Pepper 34
ONLY
Only Shery Anglaise Top Chili Pepper 34
92,00 kr 229,00 kr
34
Bubbleroom.dk
-58%
H & M+ Off Shoulder-bluse - Blå
H & M
H & M+ Off Shoulder-bluse - Blå
74,95 kr 179,00 kr
4XL
Hm.com
-55%
H & M+ Off Shoulder-bluse - Hvid
H & M
H & M+ Off Shoulder-bluse - Hvid
79,95 kr 179,00 kr
XXL / 4XL
Hm.com
-53%
Off Shoulder-bluse - Rød
H & M
Off Shoulder-bluse - Rød
69,95 kr 149,00 kr
36
Hm.com
-61%
Off Shoulder-bluse I Bomuld - Sort
H & M
Off Shoulder-bluse I Bomuld - Sort
49,95 kr 129,00 kr
46
Hm.com
-59%
Off Shoulder-bluse - Blå
H & M
Off Shoulder-bluse - Blå
79,95 kr 199,00 kr
46
Hm.com

Følg tidens trend med en off-shoulder bluse

At vise en smule hud har alle dage været forbundet med noget feminint og elegant, og for tiden er det off-shoulder bluser, der er det helt store hit. Som navnet på det tydeligste indikerer, så lader blusen bare skuldre titte frem. På den måde viser man en anelse hud, men uden at det bliver for meget eller for udfordrende.

Faktisk kan trenden dateres helt tilbage til 1800-tallet, hvor skuldebare kjoler var det, alle de fine damer bar. Herefter gik off-shoulder moden i glemmebogen i meget lang tid, og så først atter dagens lys i 1960’erne. Her satte tidens helt store it-pige Birgitte Bardot off-shoulder blusen tilbage på modens verdenskort. Af samme grund henviser mange stadig til ”Bardot-bluser” i stedet for blusens mere bogstavelige kaldenavn.

Off-shoulder bluser fås i dag i et væld af udgaver: med korte og lange ærmer, i almindelige og cropped længder samt med detaljer som vide ærmer og skønne flæser. Og dette er blot nogle få eksempler på den populære bluses mange variationsmuligheder! Hvilken er din favorit?

Forskellige off-shoulder bluser samt tekst og pileEt feminint touch året rundt

Pæne bluser, og gerne mange af dem, er et must i de fleste kvinders garderober. En trendy overdel kan nemlig redde enhver tøjkrise og kan bruges sammen med både jeans, nederdele og shorts. I nutidens modebillede ser man mange forskellige farver og materialer. Dog er især blondebluser meget populære, særligt til mere festlige anledninger. De er forførende på en elegant måde, og netop den kombination tiltaler mange kvinder. 

I de koldere vintermåneder kan en off-shoulder bluse med lange ærmer i blondemateriale være et rigtig godt bud på et party outfit, gerne sammen sat med en elegant nederdel og høje stilletter. Om sommeren derimod bør blusen have korte ærmer og være i et let og lyst materiale for det ultimative sommer look. Du kan også vælge en off-shoulder top, hvis temperaturen ikke tillader ærmer. En kort, luftig skulderløs top sammensat med et par rå shorts og et par cool solbriller, bliver uden tvivl dit go to look den kommende sommersæson. 

Bluser og overdele til alle anledninger

Her hos Katoni har vi håndplukket et stort og varieret udvalg af bluser til kvinder. Vi har overdele til hverdagsbrug og toppe til særlige anledninger. En pæn bluse er for mange en del af arbejdsuniformen på daglig basis og derfor noget, som et stort antal kvinder ofte er på udkig efter. Vi har overdele fra både danske og udenlandske brands og i en bred prisklasse. Lad dig inspirere af de mange kontoregnede skjorter, de trendy toppe til en dag på stranden og alle vores smarte festtoppe.

Husk også på, at de fleste overdele kan bruges til mange forskellige looks. En festtop kan for eksempel sagtens bruges under en cardigan eller en blazer til en dag på jobbet. Generelt får man mest glæde af de bluser, som kan bruges igen og igen til forskellige outfits. Her er en off-shoulder bluse bestemt værd at nævne, da den selvsamme bluse kan bruges til forskellige anledninger alt efter din styling. 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater