Buksedragter med blonder

4 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
-40%
Buksedragter Betty London Parillo
Betty London
Buksedragter Betty London Parillo
281,00 kr 469,00 kr
EU S / EU L / EU M
Spartoo.dk
-20%
Buksedragter Bcbgeneration Eglantine
BCBGeneration
Buksedragter Bcbgeneration Eglantine
919,00 kr 1.149,00 kr
EU L / EU XS / EU M
Spartoo.dk
-20%
Buksedragter Bcbgeneration Charlotte
BCBGeneration
Buksedragter Bcbgeneration Charlotte
927,00 kr 1.159,00 kr
US 10 / US 8
Spartoo.dk
-20%
Buksedragter Lauren Ralph Lauren Alexis
Lauren Ralph Lauren
Buksedragter Lauren Ralph Lauren Alexis
1.791,00 kr 2.239,00 kr
US 0 / US 2
Spartoo.dk

Elegante buksedragter med blonder

I vores store udvalg finder du mange smukke buksedragter med blonder. De mange fine designs kommer fra et væld af forskellige brands. Eksempelvis er både Sisters Point, Neo Noir og Gestuz kommet med deres bud på smukke blondebuksedragter. Med mange forskellige mærker at vælge imellem er der gode chancer for, at også du kan finde en buksedragt med blonde, der falder i din smag.

Blonder sætter generelt et elegant og feminint touch på et design. Dette kan du vælge at fremhæve eller nedtone, som det giver bedst mening for din personlige stil og i den specifikke situation. Det vil sige, at der er mange forskellige muligheder med blonder generelt, og det gælder selvfølgelig også for buksedragter med blonder.

Fin buksedragt med blonder. Blondeærmer, blonderyg eller blondtop - mange farver og designs.

Opnå det perfekte look med en buksedragt med blonder

Skal du til fest, kan du overveje at tage en smuk buksedragt med blonderyg eller andre blondedetaljer på. Hvis du foretrækker at have bukser på, kan det være et godt og elegant alternativ til blondekjoler. Du kan naturligvis også finde modeller, der ikke blot har blondedetaljer, men som er i blonder fra top til tå, hvis du vil gå hele vejen.

Til den store fest kan du med fordel kombinere din buksedragt med blonder med et par smukke stiletter, dekorative smykker og en fin taske. Dermed får du skabt et festligt og gennemført look, der nok skal tiltrække masser af positiv opmærksomhed.

Ud over at du kan bruge din blondebuksedragt til festlige lejligheder, kan du også sagtens style den på mere afslappet måde.  Mange buksedragter er i princippet blot ensfarvede bukser, der er sat sammen med en blondebluse, og de kan sagtens styles til at passe til hverdagsbrug. Kombiner for eksempel din buksedragt med lange blondeærmer med en cool sweater for at skabe et lidt mere afslappet look.

Hop ombord i vores tilbud og favoritter

Du kan finde mange forskellige buksedragter med blonder hos os. Uanset hvad du søger, kan du finde en smuk buksedragt i vores sortiment, der falder i netop din smag. Skal du bruge den om sommeren, kan du overveje en udgave med korte ben og korte ærmer.

Mange af buksedragterne i sortimentet er sorte, hvilket naturligvis er et sikkert og stilrent valg. Du kan imidlertid også finde modeller i mange andre forskellige farver såsom blå, rød og hvid, hvis du søger noget lidt mere anderledes. Hvad end du vælger, skal du nok blive glad for din nye blondebuksedragt.

Ønsker du at finde en buksedragt med blondeærmer eller andre blondedetaljer til en særlig god pris, kan du med fordel tage et kig på vores udsalgsside. Den bliver løbende opdateret med gode tilbud, og du kan derfor også være heldig at finde en smuk buksedragt derinde.

Buksedragter i fede farver og mønstre:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater