Jakker

5 produkter
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Camouflage
-40%
Vindjakker Religion Camo
Religion
Vindjakker Religion Camo
653,00 kr 1.089,00 kr
EU S / EU M
Spartoo.dk
Halo Stealth Camo Anorak Halo Red
HALO
Halo Stealth Camo Anorak Halo Red
300,00 kr
 
Booztlet.com
Aape By A Bathing Ape Camo Fleece Jacket, Green
AAPE BY A BATHING APE
Aape By A Bathing Ape Camo Fleece Jacket, Green
730,00 kr
M
Sizeofficial.dk
Aape By A Bathing Ape Camo Fleece Jacket, Brown
AAPE BY A BATHING APE
Aape By A Bathing Ape Camo Fleece Jacket, Brown
730,00 kr
S / M / L / XL
Sizeofficial.dk
The North Face 100 Glacier Printed 1/4 Zip, Brown
The North Face
The North Face 100 Glacier Printed 1/4 Zip, Brown
550,00 kr
S / M / L / XL
Sizeofficial.dk

Se cool ud i en lækker camouflagejakke

Hos Katoni finder du et bredt udvalg af jakker i camouflage. De kommer naturligvis fra mange forskellige mærker og i mange forskellige stilarter, så du kan helt sikkert finde en militærjakke, der falder i netop din smag.

Uanset om du er på udkig efter en varm vinterjakke eller en tyndere overgangsjakke, kan du finde en med camouflage, der er perfekt til dig.

Søger du en varmere jakke, kan du med fordel kigge på nogle af de mange dunjakker. De giver masser af god isolering, og samtidig er en stor del af disse camouflagejakker vandtætte. Dermed er du godt beskyttet mod vind og vejr. Overgangsjakkerne og sommerjakker kan være fremstillet i eksempelvis denim, hvilket ser super fedt ud, når der er camouflageprint på.

Fede camouflage jakker i militær stil til herre og dame. Grønne, blå, mm.

Camouflagejakker til stilsikre mænd og kvinder

Vi har militærjakker til både herre og dame. Som kvinde kan du for eksempel overveje en Only camouflagejakke. Ligeledes er der naturligvis også mange andre mærker, der er kommet med deres bud på lækre camouflagejakker til kvinder, så der er masser at vælge imellem, uanset om du leder efter en bestemt type jakke, eller du blot er fascineret af militær-looket.

Som mand kan du ligeledes finde din nye jakke i vores udvalg. Der er mange camouflagejakker til herrer fra både danske og internationale brands, så der er nok at kaste sig over - både design- og farvemæssigt.

Camouflage er et af de mønstre, der næppe går af mode foreløbigt. Det har igennem de sidste mange år været populært at låne fra vores militær i modeverdenen, og vil du være med på denne trend, er en camouflagejakke et godt sted at starte.

Find den perfekte militærjakke til din personlige stil

Uanset hvordan din personlige stil og smag er, kan du finde en camouflagejakke, der passer perfekt ind i garderoben.

Ønsker du at skabe et cool og afslappet look, er det oplagt at investere i en camouflage bomberjakke. Bomberjakker sætter typisk et streetagtigt præg på dit look, og i kombination med camouflagemønster gør det dit outfit ekstra cool. Vil du gøre looket gennemført, kan du vælge at kombinere din camouflage bomberjakke med posede camouflagebukser, så du stadig har det cool mønster, når du tager overtøjet af.

En anden god mulighed er en bikerjakke med camouflagemønster. Akkurat ligesom en traditionel bikerjakke i læder går en camouflage bikerjakke også til stort set hvad som helst.

Mange forskellige former for camouflage

De fleste har en forestilling om, hvordan camouflage ser ud, men efter de mange år i modeverdenen er der nu mange typer camouflage at vælge imellem. Det gælder både, når det kommer til størrelsen på printet og farverne. Oprindeligt er camouflage enten grønt eller brunt, så det er camouflerende i naturen. I modesammenhænge kan du dog også finde camouflagemønster i mange andre farver.

Når du skal vælge camouflagejakke, kan du derfor overveje, om du for eksempel vil have en grøn, blå, gul eller måske sort. En sort eller grå jakke er mere afdæmpet i sit udtryk, end en jakke i for eksempel blå eller gul, men med camouflagemønstret bryder du stadig den traditionelle sorte eller grå jakke.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater