Jakker med leopardprint

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
-20%
Quilt Ruler Coat - Leopard Aop/black - Mads Nørgaard - Leopard S/m
Mads Nørgaard
Quilt Ruler Coat - Leopard Aop/black - Mads Nørgaard - Leopard S/m
1.998,00 kr 2.498,00 kr
S / M
Qnts.dk
Soaked In Luxury Slcarvi Apiyo Jakke, Farve: Animal Jaquard, Størrelse: Xs, Dame
Soaked in Luxury
Soaked In Luxury Slcarvi Apiyo Jakke, Farve: Animal Jaquard, Størrelse: Xs, Dame
399,98 kr
XS / S / M / L
Fashionfifteen.dk

Pift din garderobe op med en leopardjakke

Leopardprint er en af de allerhotteste trends netop nu. Vil du være med på denne bølge, er en leopardjakke et godt sted at starte. Hos os finder du et bredt udvalg af leopardjakker fra et væld af forskellige brands – bl.a. fra Ganni og Fransa, som begge er yderst populære og kvalitetsbevidste mærker.

Leopardprint er genialt, hvis du i en fart vil sætte et personligt og anderledes præg på dit look. En jakke med leopardprint kan ganske enkelt så let som ingenting tage dit outfit til et helt andet niveau. Ønsker du at gøre et halvkedeligt look til noget særligt, er en leopardjakke en oplagt løsning. 

Lige så vel som du kan pifte et mindre spændende look op med en jakke med leopardprint, kan du også eksperimentere med at kombinere din leopardjakke med andet tøj i leopardmønster. Sætter du eksempelvis en leopardkjole eller -bluse sammen med en leopardjakke, får du et gennemført look. Du kan eventuelt blande farverne, så du eksempelvis har en grøn leopardjakke uden på en grå leopardkjole.

Jakker med leopardprint til herre og dame. Flere farver, f.eks. rød og blå.

Masser af leopardjakker til dame og herre

Vi forhandler jakker til både mænd og kvinder, og det gælder selvfølgelige også for de mange cool jakker med leopardprint. Da det er en af de absolut hotteste trends, er der naturligvis ingen, der skal snydes for at være med på den.

Du kan finde jakker med leopardprint til enhver sæson. Uanset om du søger en varm og vandtæt vinterjakke, eller du er på udkig efter en sommer- eller overgangsjakke, kan du finde den rette løsning i udvalget. En kort leopardjakke i denim, fungerer glimrende som et ekstra lag i sommerhalvåret. Det er både praktisk og moderigtigt. 

I de våde og kolde måneder kan du pifte dagligdagen op med en efterårsjakke med leopardprint. Udstyret med en vandtæt leopardjakke med hætte kan du næsten kun få en god dag, uanset hvordan det danske efterårsvejr arter sig.

Uanset hvordan din personlige stil er, kan du finde en jakke med leopardprint, der er perfekt til dig. Har du eksempelvis en afslappet og cool stil, kan du overveje at investere i en bomberjakke med leopardmønster.

Har du som kvinde en meget feminin og elegant stil, er det værd at kigge på nogle af leopardfrakkerne i sortimentet. De er super stilede og dejlig varme i vintermånederne. En bikerinspireret jakke kan bruges til det meste, så den er altid et sikkert valg.

Farver, former, stil - mange valgmuligheder til dig

Ud over at du kan overveje, hvilken type leopardjakke du gerne vil have, kan du også tænke over, hvilken form for leopardprint du bedst kan lide. Som udgangspunkt er leopardmønster i brune og gule farver – som en leopard, selvfølgelig. I dag kan du dog få leopardprint i alverdens forskellige farver, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser. Uanset om du er til grøn, blå, lyserød eller grå, kan du finde en flot jakke med leopardmønster i din foretrukne farve.

Tag et kig på udvalget og hop ind på udsalgssiden, hvis du vil have din leopardjakke til en ekstra god pris. Du kan også bruge filtrene 'herre' eller 'dame', så du kun får vist de relevante jakker.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater