Lange cardigans

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Cardigan Renee
InWear
Cardigan Renee
600,00 kr
 
Ellos.dk

Lange cardigans til at holde dig lun

Om sommeren såvel som om vinteren kan der i Danmark være behov for lidt hjælp til at holde varmen. De skønne og lune sommeraftener kræver ofte en cardigan over toppen, og om vinteren er der gerne brug for masser af uld og en lang cardigan i blødt strik for at holde varmen.

Derfor har vi naturligvis sørget for, at du her på siden kan finde et væld af forskellige, lange cardigans til at holde dig lun hele året rundt. De kan styles på utallige måder, så uanset hvilket look du kører, kan du helt sikkert finde en lang cardigan, der passer ind i garderoben.

Er du for eksempel til et råt og cool look, kan du med fordel kombinere et par lækre læderbukser med en enkel T-shirt og en lang strikcardigan for et afslappet og sejt hverdagssæt, som sikrer, at du holder varmen. Er du til et mere feminint og afslappet udtryk, kan du kombinere dine lange strikcardigans med fine kjoler og strømpebukser. På den måde kan de lange cardigans bruges til lidt af hvert, uanset hvordan din personlige stil er.

Kvinder i lange cardigans i forskellige farver

Et item til en lang række lejligheder

Noget af det skønne ved lange cardigans er, at de kan bruges på så mange forskellige måder. Der er naturligvis ikke meget, der er hyggeligere end at vimse rundt derhjemme i en natkjole og en lang strikket cardigan, imens man ordner søndagens små gøremål og ser TV med dem, man har kær.

Den lange cardigan kan imidlertid bruges til meget andet også. Den kan, som nævnt, snildt indgå i et afslappet og cool hverdagslook, men den kan bestemt også bruges til fest. Skal du ud en kold aften, kan du med fordel tage en lang sort cardigan over kjolen, og så er du klar til at danse natten lang. Med en klassisk, sort model ødelægger du ikke resten af dit outfit, men du kan stadig holde varmen, selvom byturen melder sig i januar måned.

Find din nye lange cardigan blandt et væld af styles

Her på siden har vi et stort udvalg af forskellige lange cardigans til den stilsikre dame. Du kan finde alt lige fra en klassisk, lang grå cardigan til en lang cardigan med hætte og modeller med mønstre og frynser. Vil du gerne have en model, der skiller sig lidt ud, men ønsker du ikke at bruge for mange penge på en lidt vildere model, kan du finde mange gode tilbud under "Udsalg". 

De populære trøjer kommer i alverdens forskellige modeller og materialer, så du kan helt sikkert finde én, der falder i din smag. Af mærker har vi blandt andet samlet cardigans fra Saint Tropez, Rosemunde og mange, mange flere. Søg gerne direkte efter dine favoritbrands, hvis du foretrækker at shoppe på hurtig og effektiv vis.

Modellerne varierer lidt i længde – nogle går til midt på låret, andre går helt ned til gulvet, så også her kan det tilpasses dine personlige præferencer. Der er altså lidt forskelligt at vælge imellem i vores store udvalg af lange cardigans til kvinder, så vi er sikre på, at du nok skal kunne finde dig en ny favorit, som kan holde dig lun og godt tilpas hele året rundt. Hvis du vil variere dit look, kan du også gå den helt anden vej og vælge en den korteste form for cardigan - nemlig en bolero

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater