JBS boxershorts

4 produkter
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:JBS
Jbs Tights & Socks Jbs White
JBS
Jbs Tights & Socks Jbs White
260,00 kr
 
Booztlet.com
Jbs T-shirts & Tights Jbs Black
JBS
Jbs T-shirts & Tights Jbs Black
260,00 kr
 
Booztlet.com
Jbs Tights & Socks Jbs White
JBS
Jbs Tights & Socks Jbs White
260,00 kr
 
Booztlet.com
Jbs - 3-pack Bambus Tights
JBS
Jbs - 3-pack Bambus Tights
400,00 kr
6 størrelser
Kaufmann.dk

Velklædt og veltilpas inderst inde

JBS Textile Group er Danmarks største producent af undertøj. JBS blev oprindeligt grundlagt som en herreundertøjsproducent tilbage i 1939. Siden har den familieejede virksomhed gennem innovativt og kvalitetsrigt design sørget for at opnå og fastholde pladsen som Danmarks førende undertøjsproducent gennem generationer.

Mærkets undertøj kendetegnes af komfort, høj kvalitet og klassisk design, og undertøjet er uden tvivl det ideelle valg, hvis du søger klassisk og behageligt undertøj, der bevarer sin facon og pasform vask efter vask. JBS sætter en ære i at udarbejde holdbart og komfortabelt undertøj, der får mærkets store fanskare til at føle sig både veltilpas og velklædt inderst inde. Vi anbefalder dig desuden at tage et kig på undertøj fra det populære Calvin Klein Underwear, hvor du ligeledes finder lækkert design og høj komfort. 

JBS – selvtillid i sømmene

JBS har altid produceret undertøj i høj kvalitet. Det gælder både deres materialevalg og produktionsmetoder. Det har sikret dem stor anerkendelse og popularitet blandt en bred skare af forbrugere i hele Nordeuropa. De har i 69 år haft fingeren på pulsen og udviklet undertøj, der reflekterer tidens største trends og tendenser. Mærket sørger dog samtidig for aldrig at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pasform, og netop derfor rammer mærkets undertøj enormt bredt.

Her på Katoni tror vi på vigtigheden af at være velklædt fra inderst til yderst. Det giver nemlig en helt særlig selvsikkerhed og det bedste udgangspunkt for dit outfit. Derfor finder du her på siden undertøj i kvalitetsmaterialer som microfiber, uld og 100% bomuld. JBS er især kendt for deres populære, løse boxershorts, som falder i god jord hos de fleste mænd. Men JBS er ikke kun kendt for dansk kvalitet og komfort i topklasse. Mærket har ligeledes indgået en række spændende samarbejder med blandt andre Christiano Ronaldo, der har resulteret i den innovative og farverige CR7 kollektion. Af andre eksempler kan nævnes kollektionen designet af Caroline Wozniacki, der gjorde sensuelt og feminint undertøj til kvinder til en integreret del af JBS sortimentet.

Her på Katoni har vi samlet et stort udvalg af de populære JBS boxershorts. I kollektionerne finder du både modeller i klassiske og tidsløse farver som hvid, sort eller grå, ligesom du også kan finde JBS boxershorts i mere farverige modeller og prints. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, og du bestemmer derfor selv, hvor traditionelt det skal være. Du kan også lægge vejen forbi New Yorker-mærket Original Penguin, der ligeledes producerer lækkert undertøj såsom behagelige boxershorts.

Find JBS boxershorts på tilbud hos Katoni

Undertøj til mænd er i sidste ende et spørgsmål om præference og personlig stil. Så udover boxershorts finder du hos Katoni alt fra JBS tights og praktiske underbukser med gylp til bløde sokker og undertrøjer. Her på siden har vi desuden altid JBS boxershorts på tilbud. Som det gør sig gældende med alle produkterne her på Katoni, kan du nemlig bruge vores tilbudsfilter og få vist et væld af skønne tilbud på JBS boxershorts.

Mangler du inspiration til dit nye undertøj? På Katoni har vi samlet et stort og spændende udvalg af underbukser til mænd. I det store udvalg kan du søge efter brands som populære Calvin Klein, Emporio Armani og svenske Björn Borg. Vi sørger samtidig for, at du altid har mulighed for at finde undertøj præcis i din størrelse – hvad end du er en XS eller en 3XL.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater