Chemiser

10 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Kendall Chemise Top Ccdk Copenhagen Grey
CCDK Copenhagen
Kendall Chemise Top Ccdk Copenhagen Grey
124,50 kr
 
Booztlet.com
Hanky Panky Unlined Cami
Hanky Panky
Hanky Panky Unlined Cami
649,00 kr
 
Timarco.com
Wacoal Florilege Chemise
Wacoal
Wacoal Florilege Chemise
699,00 kr
 
Timarco.com
Fantasie Reflect Chemise
Fantasie
Fantasie Reflect Chemise
689,00 kr
 
Timarco.com
Femilet Juliana Chemise Top
Femilet
Femilet Juliana Chemise Top
279,00 kr
 
Timarco.com
Dkny That Logo Life Chemise
DKNY Homewear
Dkny That Logo Life Chemise
929,00 kr
 
Timarco.com
-60%
Dkny Spell It Out Maxi Chemise
DKNY Homewear
Dkny Spell It Out Maxi Chemise
259,28 kr 649,00 kr
 
Timarco.com
Femilet Juliana Chemise Top Fn/fn, Farve: Hvid, Størrelse: 48, Dame
Femilet
Femilet Juliana Chemise Top Fn/fn, Farve: Hvid, Størrelse: 48, Dame
304,00 kr
7 størrelser
Fashionfifteen.dk
Femilet Juliana Chemise Top Fn-dh, Farve: Grå, Størrelse: 42, Dame
Femilet
Femilet Juliana Chemise Top Fn-dh, Farve: Grå, Størrelse: 42, Dame
304,00 kr
38 / 42
Fashionfifteen.dk
Femilet Juliana Chemise Top Fn/fn, Farve: Sort, Størrelse: 48, Dame
Femilet
Femilet Juliana Chemise Top Fn/fn, Farve: Sort, Størrelse: 48, Dame
288,00 kr
7 størrelser
Fashionfifteen.dk

Fine og feminine chemiser

En chemise anses som en natkjole, men lyder langt mere elegant i sin franske oprindelse. Det er en kort underkjole, der oprindeligt er designet til at have på under en kjole. Mange bruger chemiser som en kort natkjole, og de betragtes af mange som en sexet og elegangt udgave af den klassiske natkjole.

Rent historisk blev chemiser oprindeligt lavet for at beskytte korsettet imod snavs. Det var nemlig vanskeligt at rense et korset, fordi de jernstiver, som holder korsettets facon, ikke tålte vand. Normalt er en chemise lavet i silke eller et tyndt, næsten gennemsigtigt stof. En chemise kan desuden være både en kort kjole eller blot en top - typisk med små shorts eller fine matchende trusser.

Ikke alle har dog for vane at bruge en chemise - og det er næsten en skam. Der findes næppe noget mere feminint nattøj. Hvad end du vælger en chemise top eller en chemise kjole, så er den både behagelig og pæn. Den er desuden en hel del mere elegant end en traditionel pyjamas eller kærestens store T-shirt. En chemise fås også med en slags indbygget bh, så den kan holde på formerne. De findes i et væld af modeller og mærker og i flotter farver som hvid, sort, rød, rosa og grå.

Et item der aldrig går af mode

Et af de lingerimærke, der i særdelshed er kendt for deres mange fine chemiser, er undertøjsmærket Triumph. Triumph blev grundlagt helt tilbage i 1886 i den tyske by Heubach. Korsetspecialisten Johann Gottfried Spiesshofer og købmanden Michael Braun grundlagde korsetfirmaet Spiesshofer & Braun. Med seks symaskiner og hertil seks ansatte begyndte korsetproduktionen i en lade i Sydtyskland. På ganske få år voksede firmaet til 150 ansatte. De forstod, at det var nødvendigt at finde et kvalitetssikret varemærke, som alle kunne huske, uanset hvor det blev brugt. Inspireret af Paris Arc de Triomphe (på dansk Trimph buen) blev Triumph det nye mærkenavn.

Firmaet nåede hurtigt en positionen som den førende lingeriproducent i Europa og har beholdt sin popularitet lige siden. I 2011 fejrede Triumph sin 125 års fødselsdag. Mærkets fine chemiser og andre items kan købes i både fysiske og online butikker over stort set hele verden - og selvfølgelig også findes lige her på Katoni.

Pasformen er altafgørende

Når det gælder items, som udgør dit outfits inderste lag, er komfort og fit helt essentielt. Hvad end du shopper efter nattøj, lingeri eller shapewear, er pasformen altså alfa og omega. Et par for små trusser er både ubehagelige og giver mærker de forkerte steder. En for stor bh har ingen effekt, og det vil ofte kunne ses gennem tøjet. På samme måde skal også en chemise sidde, så den er behagelig at have på og omsluttter dine kurver på smukkeste vis.

Chemiser findes i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Mange finder hurtigt et favoritbrand, som de holder sig til. Prøv dig frem og husk at lingeri, især bh’er, skal vaskes forsigtigt og gerne i vaskeposer, der beskytter det ofte sarte og tynde materiale.

Find din næste chemise hos Katoni

Katoni er din hjælpende hånd, når der skal shoppes efter en ny chemise eller lingeri generelt. Vi har nemlig samlet et stort og varieret udvalg fra både danske og internationale brands. Eksempelvis har vi et bredt sortiment af opstrammende shapewear. Shapewear er, som navnet indikerer, en form for undertøj, der med til at forme dig og holde faconen på plads. Shapewear fås både som underkjole, trusser, shorts og bh eller top. Det er genialt indenunder en stram kjole eller bluse, så man ikke skal tænke på at suge maven ind hele dagen eller aftenen. Der findes også shapewear trusser, der giver numsen et løft og lårene en opstramning. Flere og flere kvinder sværger til shapewear - med god grund.

Hos Katoni finder du også mange feminine og delikate underkjoler. En underkjole er typisk længere end en chemise og i et tyndt materiale uden synlige syninger, så man kan bruge den under en kjole eller en stor strik eksempelvis. Underkjoler kan også være praktiske om vinteren, når temperaturen falder, og vi let kan komme til at fryse. Hos Katoni kan du finde alt det og meget mere, så lad dig inspirere af det store udvalg af blandt andet chemiser. 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater