Sæbeskåle

9 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
-30%
Alida Sæbeskål Ant. Sølvfarvet
Jotex
Alida Sæbeskål Ant. Sølvfarvet
195,00 kr 279,00 kr
 
Jotex.dk
-30%
Kyoko Sæbeskål Natur
Jotex
Kyoko Sæbeskål Natur
111,00 kr 159,00 kr
 
Jotex.dk
-30%
Akiko Sæbeskål Brun
Jotex
Akiko Sæbeskål Brun
111,00 kr 159,00 kr
 
Jotex.dk
Sæbeskål Hvid Emalje Til Væggen - Ib Laursen
Ib laursen
Sæbeskål Hvid Emalje Til Væggen - Ib Laursen
89,00 kr
 
Mostersskur.dk
Akiko Sæbeskål
Jotex
Akiko Sæbeskål
159,00 kr
 
Homeroom.dk
Kyoko Sæbeskål
Jotex
Kyoko Sæbeskål
159,00 kr
 
Homeroom.dk
Sæbeskål Hvid Emalje - Ib Laursen
Ib laursen
Sæbeskål Hvid Emalje - Ib Laursen
65,00 kr
 
Mostersskur.dk
Sæbeskål Hvid I 2 Dele Emalje - Ib Laursen
Ib laursen
Sæbeskål Hvid I 2 Dele Emalje - Ib Laursen
99,95 kr
 
Mostersskur.dk
Alida Sæbeskål
Jotex
Alida Sæbeskål
279,00 kr
 
Homeroom.dk

Sæbeskåle - opbevar din håndsæbe med stil

De sidste mange år har de fleste af os brugt flydende håndsæber og showergels på vores badeværelser. Men den faste, traditionelle sæbe er ved at få et comeback i mange danske hjem. Det skyldes måske, at de efterhånden laves i et væld af typer, er velduftende, dekorative og tilmed ofte økologiske.

Hvis du hører til den voksende skare af folk, der bruger en fast sæbe, er det en god idé at bruge en såkaldt sæbeskål. Sæbeskåle står typisk ved siden af vasken og skal holde sæben ren og tør samt sikre, at den ikke fedter vasken til.

Sæbeskåle i forskellige designs, mørke farver.

Skålene findes i mange forskellige varianter, størrelser, farver, materialer og prisklasser. For tiden er særligt sæbeskåle i træ og keramik meget populære. Med dem kan du nemlig give et fint pift til en hvid håndvask og hvide fliser. Der findes også sæbeskåle, som man hænger eller borer op. Det kan både være en sæbeskål til brusestang og eller en sæbeskål til væg. Mulighederne er altså mange!

Et populært brandt inden for sæbeverdenen er Meraki, hvis sortiment byder på alverdens sæber, shampooer og diverse tilbehør til disse.

Boligtilbehør til badeværelset

Her hos Katoni har vi samlet et inspirerende udvalg af boligtilbehør til badeværelset. Udover masser af fine sæbeskåle har vi også en hel del trendy håndklædeholdere. En håndklædeholder er den perfekte måde at sikre, at dine håndklæder ikke hænger tilfældigt og rodet på badeværelset, samtidig med at fugtige håndklæder får lov til at tørre ordentligt. Tjek udvalget ud og find den type, der falder i din smag. 

Hvis du hører til dem, som alligevel foretrækker flydende sæbe fremfor fast sæbe, er en sæbedispenser et musthave. Sæbedispensere bruges i stedet for de lidet flatterende plastbeholdere og står typisk lige ved håndvasken eller hænger på væggen over vasken. Vælg den i en farve, der passer både til selve vasken og dine håndklæder.

Gode råd til indretning af det trendy badeværelse

For nogle mennesker bliver badeværelset et rum, der ikke lægges kræfter i, når hjemmet skal indrettes. Det er en skam, da det jo både er et rum stortset alle gæster besøger, samt et rum hvor I selv gerne skulle nyde lange bade og afslappende stunder.

Hører du til den stilsikre, klassiske type, så vælg en badeværelsesstil, hvor de overordnede elementer er i klassiske materialer og neutrale farver som hvid eller lysgrå. På den måde kan du bedre tilpasse tilbehøret til tidens trends og modefarver. Det er nemlig alt andet lige en hel del billigere at købe nye håndklæder, sæbeskåle, badeforhæng etc. når moden skifter, fremfor at skulle skifte klinker, vask og bad. Sørg også for at finde en rød tråd i din indretning - det giver rummet balance og udstråler, at det er velgennemtænkt og gennemført.

Hvis dit badeværelse har et badekar, så udnyt det. Dekorer kanten af badekarret med lækre sæber, skønne cremer og levende lys. For at skabe den helt rette wellness-stemning kan du have en lille højtaler eller radio på badeværelset, så der let kan spilles afstressende musik. Her kan du i øvrigt også fint placere en flot sæbeskål...

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater