Toiletbørster

6 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Zone Nova One Toiletbørste - Grå
Zone
Zone Nova One Toiletbørste - Grå
449,00 kr
 
Fenomen.dk
Toiletbørste Til Væg Zone Rim - Sort
Zone
Toiletbørste Til Væg Zone Rim - Sort
695,00 kr
 
Fenomen.dk
Zone Nova Toiletbørste - Soft Grey
Zone
Zone Nova Toiletbørste - Soft Grey
379,00 kr
 
Fenomen.dk
Zone Nova One Toiletbørste - Sort
Zone
Zone Nova One Toiletbørste - Sort
449,00 kr
 
Fenomen.dk
Zone Toiletbørste Nova One - Matcha Green
Zone
Zone Toiletbørste Nova One - Matcha Green
449,00 kr
 
Fenomen.dk
Toiletbørste "simply" Blank Sort - House Doctor
House Doctor
Toiletbørste "simply" Blank Sort - House Doctor
383,20 kr
 
Mostersskur.dk

Toiletbørsten - cool design til et nødvendigt produkt

Så godt som alle hjem har en toiletbørste på badeværelset eller toilettet. Nok er det ikke den mest sexede ting at investere i, men ikke desto mindre er det en klar nødvendighed for at holde toilettet pænt og rent. Og faktisk har toiletbørsten gennem de seneste par år fået en makeover af mange brands, så den ikke kun er nødvendig, men faktisk også kan pryde dit hjem.

Vi guider dig her til at finde den rette toiletbørste til dit badeværelse. Der findes nemlig mange forskellige slags såsom den klassiske holder med børste og den væghængte toiletbørste. Deruover findes børsterne også i et væld af farver og forskellige slags materialer.

Toiletbørster i et væld af afskygninger

Toiletbørster er blevet en del af badeværelsesindretningen på højde med ting som håndklæder og vandhaner. Det hele skal passe sammen og se elegant ud, hvis man ønsker at skabe et lækkert, moderne og indbydende badeværelse. Nok gemmer en toiletbørste sig ved siden af toilettet, men derfor kan den jo godt være pæn og matche resten af tilbehøret.

Toiletbørster i forskellige designs og materialerØnsker du den væk fra gulvet, så vælg en væghængt toiletbørste. Så bliver støvsugning og gulvask tilmed nemmere for dig. Farvemæssigt er en sort toiletbørste altid et sikkert valg, men lige nu hitter også farver som rosa, off-white, mint, messing, kobber, guld og grå.

Når det kommer til farvevalg af både toiletbørste og andre ting til badeværelset, så prøv at vælge et farvetema, som du holder dig til. Det giver et mere samlet og gennemført look. For eksempel kan du holde alle farvene i pastelnuancer, så badeværelset får et blødt, moderne og afdæmpet udtryk. Modsat kan du arbejde med skarpe kontraster og holde alt i hvide og sorte farver. Hvad, man vælger, er naturligvis en smagssag - sørg blot for at være konsekvent og gennemført i dine valg.

Find tilbehør til boligen hos Katoni

Her på siden kan du finde toiletbørster i et stort udvalg af modeller, farver og prisklasser. Vi har toiletbørster fra mærker som Zone, House Doctor, Bloomingville, Ballo og mange andre anerkendte interiør brands. Lige nu er flere af dem endda på tilbud til yderst fordelagtige priser. Udover moderne og stilede toiletbørster har vi også et stort sortiment af toiletrulleholdere, som ofte hænger tæt på toiletbørsten. De fås også i mange cool farver og materialer, så hvorfor ikke matche dem?

Hvis du mangler inspiration til at skabe et moderne badeværelse eller måske blot til at re-designe dit nuværende, er der flere forskellige steder, du kan få idéer fra. Blogs og sociale medier er typisk et godt sted at søge interiørinspiration, ikke kun til badeværelset men til hele din bolig. Du kan også købe dig en bunke boligmagasiner og lade dig friste af det trendy og velvalgte indhold.

Husk dog på, at et badeværelse ikke kun skal være fashionabelt, men også funktionelt. Det skal kunne holde til at blive brugt mange gange dagligt uden at få synlige brugsspor. Vælg derfor med fordel materialer såvel som tilbehør og pynt, der ikke er for upraktisk og sart.

Flere items til badeværelset:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater