Mælkekander

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Mælkekande Macy
Dorre
Mælkekande Macy
143,00 kr
 
Homeroom.dk
Soft Mælkekande Gc, 50 Cl
Rosendahl
Soft Mælkekande Gc, 50 Cl
143,00 kr
 
Homeroom.dk
Vase / Mælkekande Lilla / Råhvid Stentøj - Bloomingville - H:17,5
Bloomingville
Vase / Mælkekande Lilla / Råhvid Stentøj - Bloomingville - H:17,5
59,50 kr
 
Mostersskur.dk

Mælkekanden – prikken over i’et på kaffebordet

I Danmark er de fleste af os kaffedrikkere – i hvert fald den voksne del af befolkningen. For mange forbindes kaffe direkte med hygge, og et kaffebord er derfor hverdagskost i de fleste familier, når man nyder en weekend eller andre fridage. Rigtig mange bruger mælk i deres kaffe, så i stedet for at stille en liter mælk eller en karton fløde på det ellers velpyntede kaffebord, kan man med fordel bruge en mælkekande - praktisk og pænt!

Mælkekander er typisk lavet i glas eller porcelæn, men kan også være lavet i stål, som vi kender det fra ikoniske Stelton. Derudover findes de i et hav af forskellige farver og designs: Gå efter hvide mælkekander og rene linjer, hvis du er til et minimalistisk look, gå efter pastefarver og bløde linjer, hvis du er til et feminint look, og gå efter fine motiver og brændte farver, hvis du er til et nostalgisk look.

Mælkander i minimalistiske, moderne og traditionelle designsHvis du trænger til en ny kaffekande, der kan akkompagnere mælkekanden, har vi også samlet et stort udvalg af kaffekander her på siden. Du kan vælge at sætte forskellige designs sammen, når du vælger din kaffekande og mælkekande, men der findes også sæt, hvor de to kander har samme design og dermed skaber et ensformigt look på kaffebordet. Valget er dit og afhænger af dine personlige præferencer. 

Server mælken med danske designikoner

Her på sitet har vi samlet nogle af de dygtigste danske designere, der alle har en smuk og trendy mælkekande i deres sortiment. Lad dig eksempelvis friste af de mange flotte ting fra ikoniske Royal Copenhagen. Royal Copenhagen kan dateres helt tilbage til 1775 og bærer derfor præg af en lang og stolt historie og et helt unikt håndværk. Mærket er især kendt for deres musselmalede motiver, som også er at finde på nogle af deres mælkekander.

Et mindst lige så etableret brand er Kähler - en dansk keramikvirksomhed, der blev stiftet tilbage i 1839 af Joachim Herman Kähler. Mærket gennemgik en sand genopstandelse for få år tilbage, da deres stribede vaser pludselig pyntede i stort set alle danske hjem. I deres udvalg af mælkekander ses det stilede design Hammershøi, som skaber liv i et ensfarvet design ved de karakteristiske riller.

Af andre favoritter kan nævnes Georg Jensen, stiftet af den verdenskendte danske sølvsmed Georg Arthur Jensen. Ud over smykker laver mærket i dag diverse ting til hjemmet – herunder bestik, duge, sengetøj og naturligvis også mælkekander.

Sidst men ikke mindst fortjener Rosendahl også at blive nævnt. Brandet har eksisteret siden 1984 og er i høj grad forbundet med enkelt og funktionelt, dansk design. Som noget ret unikt, giver Rosendahl altid 10 års garanti på alt porcelæn.

Hvad end du er til dansk design eller udenlandske boligbrands, finder du det her hos Katoni. Vores udvalg tæller alt fra mælkekander til barudstyr, så du altid kan finde det, du lige står og mangler til dine foretrukne drikkevarer. De brede udvalg af de forskellige produkter giver dig noget at vælge imellem, så du altid kan finde noget, der passer ind i din personlige stil.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater