Stempelkander

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Stempelkande Prema
Dorre
Stempelkande Prema
399,00 kr
 
Homeroom.dk
Stempelkande Gc, 1,0 L
Rosendahl
Stempelkande Gc, 1,0 L
255,00 kr
 
Homeroom.dk
Stempelkande Til Te 0,8l
Leonardo
Stempelkande Til Te 0,8l
499,00 kr
 
Homeroom.dk

Fremtryl udsøgt kaffe med en stempelkande

En god stempelkande er uundværlig, hvis man er en rigtig kaffeelsker. Nogle ser stempelkaffe som den billige kaffe, men selvom en stempelkande oftest er billigere end de almindelige kaffemaskiner og espressomaskiner, er kaffen langt fra discount. 

Flotte stempelkander i glas, stål og plastik.

En stempelkande fylder ikke ret meget, og du kan nemt fremtrylle lækker kaffe hver eneste dag. Hvis du bruger friskmalede kaffebønner i din stempelkande, får du ekstra smagfuld kaffe, hvor alle de fine noter kommer til deres ret. Derudover slipper du for at bakse med kaffefiltre og besværlig rengøring, da stempelkanden blot består af selve kanden og stemplet, som begge let kan rengøres eller kommes i opvaskemaskinen.

I vores sortiment finder du mange forskellige stempelkander. De kommer alle fra gode brands som eksempelvis Bodum, KitchenAid og Stelton. Uanset hvilken type stempelkande du er på udkig efter, kan du altså finde en god og billig løsning hos os.

Stempelkander til ethvert behov

Stempelkander findes i et væld af forskellige størrelser, så du kan finde nogle, der rummer alt fra to kopper til 12 kopper. En lille stempelkande til eksempelvis to eller fire kopper er en god løsning i langt de fleste tilfælde. Det er nok til en eller to personer, men samtidig ikke mere end man kan nå at drikke kaffen, før den bliver kold. Ved du, at du får brug for at lave større mængder kaffe ad gangen, kan du dog overveje en kande til for eksempel otte kopper, hvilket svarer til en liter. 

Ud over at stempelkanderne kommer i forskellige størrelser, findes de også i vidt forskellige designs. Det er både materialer, farver og form, der varierer, så der er noget for enhver smag. Du kan blandt andet finde modeller i kobber, stål og glas, som hver bidrager til et bestemt udtryk. Har du brug for, at stempelkanden kan holde kaffen varm i længere tid, kan du desuden finde kander med termo, som holder kaffen lækker og frisk.

Dæk kaffebordet med Katoni

Uanset om du er typen, der blot skal have en hurtig kop kaffe om morgenen, eller du nyder at sidde og nyde kaffen i løbet af eftermiddagen, har du brug for noget at drikke den af. Gå på jagt i vores store udvalg af kaffekopper, så du kan finde din nye favoritkop, der passer perfekt til din kaffestemning. Det er helt op til dig, om du vil have flere af den samme slags, så de er ens, når I sidder flere og drikker kaffe, eller om du hellere vil have nogle forskellige, så der altid er en farve eller et mønster, der passer til dagens humør.

Hvis du vil have din nye stempelkande ekstra billigt, kan du kigge forbi vores udsalgsside. Her samler vi alle de gode tilbud, og vi skifter jævnligt ud, så der altid er nye produkter at vælge imellem. God shoppelyst og god fornøjelse med kaffen.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater