Frugtskåle

5 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Glasskål Gc, Ø19,5 Cm
Rosendahl
Glasskål Gc, Ø19,5 Cm
105,00 kr
 
Homeroom.dk
Alex Skål Diameter 30 Cm
Jotex
Alex Skål Diameter 30 Cm
349,00 kr
 
Homeroom.dk
Harmony Skål Diameter 29 Cm
Jotex
Harmony Skål Diameter 29 Cm
649,00 kr
 
Homeroom.dk
Alex Skål Diameter 30 Cm Blue Powder Coat
Jotex
Alex Skål Diameter 30 Cm Blue Powder Coat
349,00 kr
 
Jotex.dk
Harmony Skål Diameter 29 Cm Transparent
Jotex
Harmony Skål Diameter 29 Cm Transparent
649,00 kr
 
Jotex.dk

Fine og funktionelle frugtskåle

Frugtskåle fås i alverdens forskellige afskygninger, så du kan helt sikkert også finde en, der passer perfekt ind i lige netop dit hjem, hvad end du vil have én i træ, stål, keramik, glas eller noget helt femte. Der er muligheder nok, og de fås naturligvis også i mange forskellige størrelser alt efter dit behov og ønske. 

Frugten bliver kun endnu mere indbydende af, at den bliver anrettet fint i en frugtskål, og dem kan du heldigvis finde massevis af her på siden. Tænk blot på kunsthistoriens mange smukke stilleben-motiver, hvor overdådig frugt, smukt placeret i en frugtskål, pryder lærrederne. Man bliver helt sulten af at kigge på det!

Frugtskåle i flot keramik med farvet glasurFind den perfekte frugtskål

Når du skal finde den helt rette frugtskål, skal du overveje, hvor stor den skal være. Desuden skal du tænke på, om der er nogle bestemte materialer, du er mere begejstret for end andre.

Der er mange store brands – herunder Georg Jensen, Stelton, Alessi og Holmegaard – som er kommet med deres bud på elegante og funktionelle frugtskåle til det moderne hjem, så der er rig mulighed for at finde en frugtskål, som matcher dine ønsker og forventninger. En frugtskål er nemlig ikke blot en praktisk foranstaltning, men kan også være et dekorativt element i køkkenet eller på spisebordet, og derfor er det ikke uvæsentligt, at du finder en, du synes er flot.

Desuden kan en frugtskål, for nogen have den ekstra fordel, at det bliver nemmere at få spist mere frugt, fordi det på den måde altid står fremme og er lige til at kaste sig over, når den lille sult melder sig. Skal skålen have en prominent plads på bordet i spisestuen, kan du vælge en eksklusiv variant fra By Lassen eller Tom Dixon - disse brands' frugtskåle giver dig mulighed for at servere frugten på en anderledes måde. 

Skåle en masse

Her på Katoni kan du finde et væld af forskellige frugtskåle, og der er i sandhed noget for enhver smag. Således kan du eksempelvis både finde de populære Krenit skåle fra Normann Copenhagen, men du kan også finde massevis af modeller i eksempelvis keramik eller glas. 

Nogle foretrækker at have en frugtskål, der er åben i siderne, mens andre gerne vil have en helt lukket udgave, og du kan naturligvis finde begge dele her hos Katoni. Du kan ligeledes finde modeller, som i virkeligheden mere minder om et fad end en decideret skål, så der er muligheder nok.

Vi har samlet et stort udvalg af mange forskellige skåle, så du nemt kan finde frem til, hvad du søger. Du kan gå på opdagelse i det samlede udvalg eller bruge søgefiltrene  til at få vist en bestemt type skål. I sortimentet kan du altid finde massevis af nye modeller fra de mange forskellige brands, men du kan også med fordel tage et kig på vores side med udsalg, hvor du altid finder masser af skønne sager på tilbud.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater