Salatskåle

6 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Salatskål "bea" Creme M/ Grene - Bloomingville - Dia: 30,5
Bloomingville
Salatskål "bea" Creme M/ Grene - Bloomingville - Dia: 30,5
419,00 kr
 
Mostersskur.dk
Bordallo Pinheiro Salad Bowl 40 Cm - Green
Arket
Bordallo Pinheiro Salad Bowl 40 Cm - Green
670,00 kr
 
Arket.com
Salatskål Sablo 28 Cm
Blomus
Salatskål Sablo 28 Cm
411,00 kr
 
Homeroom.dk
Salatskål Sablo Ø34,5 Cm
Blomus
Salatskål Sablo Ø34,5 Cm
476,00 kr
 
Homeroom.dk
Salatskål Sablo Ø34,5 Cm
Blomus
Salatskål Sablo Ø34,5 Cm
669,00 kr
 
Homeroom.dk
Salatskål Sablo 28 Cm
Blomus
Salatskål Sablo 28 Cm
411,00 kr
 
Homeroom.dk

Pynt bordet med en smuk salatskål

En lækker salat er god til de fleste måltider. Ud over at være sund, er salaten også en af de retter, der virkelig kan pynte på spisebordet, hvis man gør lidt ud af anretningen. Vi synes, at en flot salatskål er et must i enhver husholdning, uanset om du spiser salat hver dag eller bare en gang imellem. I vores sortiment finder du et stort udvalg af smukke og moderne skåle i alt fra glas, porcelæn og keramik til træ, krenit og plastik. Du kan også finde en salatskål med låg, så du nemt kan gemme eventuelle rester i køleskabet.

Salatskåle i træ, plastik og keramik. Fra Bitz og andre.

Salatskåle findes i et væld af størrelser og designs, så selvom du måske allerede har en forestilling om, hvilket materiale du foretrækker, er der stadig mange forskellige salatskåle at vælge imellem. Til der dig elsker klassisk design, kan det anbefales at gå efter brands som Georg Jensen, Royal Copenhagen og Rosendahl. Er du vild med et stilrent udtryk, er Georg Jensens salatskåle i blankpoleret stål eller måske Rosendahls fine designs i glas det helt rigtige match til dit middagsbord.

Luk naturen indenfor

Er du vild med at slippe kreativiteten løs, når du laver mad, er salaten den oplagte mulighed for at byde alle naturens farver ind på spisebordet. Hvis der gerne må være knald på farverne, kan du eksempelvis vælge en salatskål med flotte mønstre eller forskellige nuancer, så din salat fremhæves ekstra meget blandt alt det andet på bordet.

Elsker du det naturlige look, er en salatskål i eksempelvis træ sikkert lige dig. Det er også oplagt at vælge træ, hvis du vil have en frugtskål stående fremme. Træet skaber et super fedt nordisk udtryk og pynter, uanset om skålen bugner, eller den er tom.

Er træ ikke lige dit materiale, kan det brændte udtryk i keramik eller krenit også skabe et smukt, nordisk udtryk på spisebordet. Designteamet hos Bitz er eksperter i fine, glaserede keramikskåle, mens Normann Copenhagens ikoniske salatskåle i krenit med farvet inderside er lige til at forelske sig i.

Salatskåle til enhver anledning

Der er ikke noget værre end at skulle blande en salat i en skål, der er for lille. Det er både besværligt, når den skal anrettes, og når man skal tage af den. Derfor anbefaler vi at vælge en skål med god plads til at vende salaten rundt i. En stor salatskål ser desuden super eksklusiv ud - og der er jo ingen der siger, at den skal fyldes op, hver gang du bruger den. Man kan som bekendt godt fylde en lille mængde i en stor skål, men ikke omvendt.

Vi er altså kæmpe fans af store, flotte salatskåle, men du kan naturligvis også finde mindre størrelser, hvis du eksempelvis vil holde de forskellige grøntsager adskilt, så man selv kan blande en salat på tallerknen. Til dette kan du se på vores keramikskåle, som naturligvis findes i mange farver og designs, så du har rigeligt at vælge imellem og eventuelt kan blande forskellige typer på bordet. Vælger du løsningen med små salatskåle, kan det være en fordel at supplere med et serveringsfad, så du stadig har mulighed for at anrette større portioner. God shoppelyst og velbekomme!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater