Blomsterkasser

4 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Blomsterkasse Balcony Flower Pot Ø 25 Cm
Ellos
Blomsterkasse Balcony Flower Pot Ø 25 Cm
199,00 kr
 
Homeroom.dk
Blomsterkasse "wira" Sort - Nordal - H: 55 Cm
Nordal
Blomsterkasse "wira" Sort - Nordal - H: 55 Cm
489,30 kr
 
Mostersskur.dk
Audo Frame Skab 35 Med 1 Skuffe Røget Eg
Audo
Audo Frame Skab 35 Med 1 Skuffe Røget Eg
3.830,00 kr
 
Andlight.dk
Lahema Blomsterkasse - 100x25 - Marmor
Lahema
Lahema Blomsterkasse - 100x25 - Marmor
795,00 kr
 
Trendbazaar.dk

Blomsterkasser til altan, have eller stue

Uanset om du er bosat i lejlighed eller stor villa, er det altid hyggeligt at byde naturen ind i hjemmet. Med en blomsterkasse får du muligheden for at dekorere dit hjem med dine yndlings planter og blomster på en fin og anderledes måde.

Blomsterkasser i mørke farver og træ. Høje og lave, runde og rektangler.

Flyt ind i en grøn oase

Mange synes, det er hyggeligt og hjemligt at bo et sted, hvor der er fyldt med planter og blomster. Mange bruger de helt klassiske krukker og potteskjulere til at indrette hjemmet med, men det er altid godt med lidt afveksling og variation.

Blomsterkasser findes i et væld af forskellige former, størrelser, farver og designs. Nogle har tilmed en lille hylde under, hvor du kan lægge magasiner, stille billeder eller pynte med andet nips. I store lokaler kan det være en fordel med nogle lidt højere kasser på ben, så planterne ikke forsvinder i det store rum.

Har du mange planter i hjemmet, kan de små blomsterkasser ofte være en fordel, da de ikke overskygger den resterende del af din grønne oase. Desuden findes flere designs også på hjul, så du let kan flytte rundt på planterne i hjemmet. Samtidigt gør det rengøringen meget lettere.

Hjælp til selvhjælp – gør havearbejdet til en leg

Med gode materialer – alt fra træ til metal – er du sikret en lang holdbarhed på dine blomsterkasser. Der findes mange forskellige materialer, som alle sikrer lang levetid for dine blomsterkasser. Noget af det mest hippe for tiden er teak træ, der giver et antikt og retro look – og klæder langt de fleste farver og metaller.

Derudover findes der også blomsterkasser med espalier, som egner sig godt til slyngplanter og store områder. Hvis du ikke har et stort haveareal, er disse også ganske anvendelige til altanen. De giver mere liv og personlighed til din altan, og samtidigt giver planterne også et farverigt spil og indtryk af smuk natur.

Blomsterkasser er både dekorative indendørs og udendørs. De mange forskellige materialer gør det muligt at finde designs og størrelser, der passer til netop dine behov.

Brug naturen til indretning

Med blomsterkasser, urtepotteskjulere og lignende har du mulighed for at bruge naturen som en del af din indretning i hjemmet. Hos Katoni synes vi, det er vigtigt, at planter kommer til sin ret og bliver præsenteret flot og elegant. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af blomsterkasser.

Hvis du ikke er til de helt klassiske blomsterkasser, har vi også samlet et bredt udvalg af fine kurve, som både kan bruges til opbevaring og til at stille blomster i. Vi håber, du finder de grønne fingre frem og finder det helt rette hjem til dine planter. God fornøjelse.

Inspiration til dekorativ opbevaring:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater