Sættekasser

4 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Sættekasse - Sort Akryl
Neon Living
Sættekasse - Sort Akryl
699,00 kr
 
Fenomen.dk
Sættekasse Hylde Med Rum Tilo Bloomingville Kasse Med 20 Rum
Bloomingville
Sættekasse Hylde Med Rum Tilo Bloomingville Kasse Med 20 Rum
699,00 kr
 
Fenomen.dk
Sættekasse - Kvadratisk Smoke
Neon Living
Sættekasse - Kvadratisk Smoke
1.000,00 kr
 
Fenomen.dk
Sættekasse Kvadratisk - Blå Akryl
Neon Living
Sættekasse Kvadratisk - Blå Akryl
800,00 kr
 
Fenomen.dk

Dekorer hjemmet med sættekasser

Sættekasser blev oprindeligt brugt til at opbevare bogstaver i på trykkerierne. I 60’erne og 70’erne fandt sættekasserne vej ind i stort set alle børne- og ungdomsværelser, og i dag har sættekasser fået comeback og findes nu i et væld af farver, materialer og størrelser. Nutidens sættekasser produceres ofte i træ, akryl eller plast og findes i alverdens farver som hvid, sort, pastel og meget andet. Gå efter en stor sættekasse i gammel stil eller en mindre i en vild pangfarve – alt efter hvilken stil, du foretrækker.

Danske Ferm Living er kendt for at skabe moderne, funktionelle items, der skaber hygge og opryddelighed i hjemmet – og naturligvis har de også sættekasser i deres sortiment. Det samme gør sig gældende for en anden dansk stolthed, nemlig Neon Living – som selvsagt har masser af sprælske sættekasser i neonfarver i deres udvalg.

Elegante sættekasser i træ og plastik. Nogle i pastelfarver.

Masser af anvendelsesmuligheder

En sættekasse, alt efter størrelse, kan bruges til opbevaring af alverdens pyntegenstande og små, praktiske ting. Desuden pynter den i hjemmet og er på den måde praktisk og dekorativ på én og samme tid. 

Ud over den traditionelle anvendelse, hvor sættekassen hænges op på væggen til pynt, kan du også lade den ligge ned og i stedet bruge rumindelingerne til sortering af små nipsting eller måske børnenes perler. På den måde skal små dimser ikke rode rundt i en stor kasse, så man ikke kan finde det, man skal bruge, og du kan nemt skubbe sættekassen ind under sengen eller et andet sted, så den ikke er i vejen, når den ikke skal bruges. Der er altså både funktionelle, praktiske og pyntemæssige anvendelsesmuligheder ved sættekasser.

Fine ting til væggen hos Katoni

Dekoration på væggen er en god måde at skabe personlighed og hygge i indretningen, uden at optage for meget plads, hvis du har et lille rum. Vægophængte pyntegenstande optager ikke gulv- eller bordplads og med praktiske items som sættekasser skaber du endda ekstra opbevaringsplads, så du kan stille små vaser, figurer eller andre pyntegenstande frem.

Ud over sættekasser til væggen, har vi også samlet et stort udvalg af meget andet vægpynt. Vi har eksempelvis forskellige vægure, der både pynter og er praktiske. Du finder også et bredt sortiment af hylder, der kan bruges i alle hjemmets rum og til mange forskellige formål. 

Kort sagt finder du alt, hvad du måtte mangle til det fuldente hjem her hos Katoni. Tag dig god tid til at kigge udvalget igennem og gennemtænk på forhånd hvor din sættekasse eller andre vægdekorationer skal hænge, så du ikke får boret unødvendige huller i din væg.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater