Korte gummistøvler

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Tretorn Charlie Gummistøvler Korte Gummistøvler
Tretorn
Tretorn Charlie Gummistøvler Korte Gummistøvler
699,95 kr
37 / 38 / 40
Stylepit.dk

Den korte gummistøvle - en trendy nyklassiker

Den langskaftede gummistøvle, enten til midt på benet eller helt op til under knæet, har i mange år været den foretrukne model blandt de fleste kvinder og mænd. Men nu er også en anden model blevet populær, nemlig en kort gummistøvle. Korte gummistøvler går typisk lige til op over anklen og fylder derfor mindre end de traditionelle. Desuden er de mindre varme og indelukkede - og typisk også mere komfortable at gå rundt i.

De findes både til damer og til mænd og i et væld af farver som sort, grå og mørkegrøn. Desuden fås de både med og uden foer, så de kan bruges på alle tider af året. Korte gummistøvler er desuden lidt mere trendy og minder ofte mere om en almindelig støvle end en gummistøvle. Derfor kan de også sagtens bruges til et tørvejrs-outfit sammensat med et par smarte jeans og en lækker sweater.

Korte gummistøvler til mænd og kvinder i forskellige farverTidens mest hypede støvlebrands

Der findes efterhånden masser af brands, der designer gummistøvler. Men der er ingen tvivl om, at af tidens all time mest hypede gummistøvle brands er Hunter. Hunter blev grundlagt helt tilbage i 1856 i Skotland i Storbritannien. Alle dage har det været kendt for sit unikke design og upåklagelige kvalitet. I nyere tid blev Hunter for alvor populært, da topmodellen og it-pigen Kate Moss blev spottet i et par Hunter gummistøvler til en regnvåd musikfestival. I dag er gummistøvler, korte som lange, nærmest blevet synonymt med et ideelt festival outfit.

Også her i Danmark kan vi prale af et populært gummistøvlemærke, nemlig danske Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen er navnet på en danske designer, der har til huse i Hornbæk i Nordsjælland. Hun er særligt kendt for sit regntøj – herunder smarte regnfrakker og lækre gummistøvler. Særligt korte gummistøvler i modefarver som sort og rød har været en signatur for brandet de sidste par år. Alt i kollektionen er inspireret af det nordiske miljø samt en livsstil tæt på vandet og de barske kyster.

Hvad end du er en herre eller dame, til lange eller korte gummistøvler, eller til internationalt eller dansk design, kan du finde det her hos Katoni. Det store udvalg gør også, at der altid er gode tilbud at finde. Så vil du gerne spare penge på dit næste par røjsere? Så er du det helt rette sted!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater