Bikini hipsters

8 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Marie Jo Angeline Bikini Hipster 1002653 Wbl
Marie Jo
Marie Jo Angeline Bikini Hipster 1002653 Wbl
227,97 kr
44
Fashionfifteen.dk
Schiesser Panty 'bikini Hipster' Sort
Schiesser
Schiesser Panty 'bikini Hipster' Sort
147,00 kr
S
Aboutyou.com
Schiesser Panty 'bikini Hipster' Hvid
Schiesser
Schiesser Panty 'bikini Hipster' Hvid
99,00 kr
XS
Aboutyou.com
-50%
Damella Bikini Soft Bra And Hipster Set
Damella
Damella Bikini Soft Bra And Hipster Set
249,50 kr 499,00 kr
 
Timarco.com
-40%
Sloggi Amalfi Baby Bikini Hipster
Sloggi
Sloggi Amalfi Baby Bikini Hipster
89,40 kr 149,00 kr
 
Timarco.com
Seafolly Bikinitrusse 'hipster' Sort
Seafolly
Seafolly Bikinitrusse 'hipster' Sort
239,00 kr
10,8
Aboutyou.com
Marc O Polo Solids Bikini Hipster
Marc O'Polo
Marc O Polo Solids Bikini Hipster
339,00 kr
 
Timarco.com
Volcom - Palm Squad Hipster Bikinitrusse I Granatæblebladmønster-multifarvet
Volcom
Volcom - Palm Squad Hipster Bikinitrusse I Granatæblebladmønster-multifarvet
89,00 kr
XS / S / M / L
Asos.com

Veltilpas på stranden med skønne bikini hipsters

Når du skal en dag på stranden eller til poolen, vil du uden tvivl gerne både se godt ud og føle dig godt tilpas. Hvis begge dele skal lykkes, kræves det, at du har en bikini eller badedragt på, som du har det godt i. Det vil sige, at badetøjet både skal være behageligt, være din stil og tilmed gerne fremhæve din krop på allerbedste vis. En måde at opnå dette på er ved at sammensætte din egen bikini med din foretrukne overdel og din nye yndlingsunderdel.

Blandt vores lækre samling af badetøj til kvinder finder du blandt andet et stort udvalg af bikini hipsters, som du kan mikse og matche med alverdens former for overdele. På den måde kan du skabe dit eget personlige look, så du er helt klar til en dag ved vandet og kan føle dig som den allerbedste version af dig selv. Tilmed giver det dig mulighed for at skabe flere forskellige looks, da du kan kombinere dine forskellige overdele og underdele på forskellig vis fra gang til gang.

Bikini hipsters i forskellige modeller

Fine og komfortable på samme tid

Med fine bikini hipsters kan du skabe dit eget look, da de kan styles på utallige måder og med mange forskellige overdele. En af fordelene ved denne type bikiniunderdel er desuden, at de dækker lidt mere, end klassiske bikinitrusser typisk gør - særligt hvis du vælger en højtaljet model. Det betyder, at de især kan være praktiske, hvis du er den aktive type, som gerne bevæger dig en del omkring – selv når du er på stranden eller ved poolen.

Hvis du ønsker en smule mere stof i din underdel, er en bikini hipster altså et godt valg. Den har bredere sider end en almindelig bikiniunderdel typisk har, og dermed dækker den også en lidt større del af bagdelen end normalt. Det er en model, som passer til alle kropsformer, men som i særdeleshed er oplagt, hvis du gerne vil have, at dine hofter skal syne en smule smallere. 

Find en bikini hipster til din top her

Her på Katoni kan du finde et væld af forskellige bikiniunderdele og -overdele. Med fine hipsters får du lidt ekstra dækning, og de kan kombineres med alverdens fine overdele. I vores udvalg finder du naturligvis også hele bikinisæt med hipsters, som er lige til at hoppe i. Hvad end du er på udkig efter en lavtaljet sporty model, en feminin cut-out model eller en retro-inspireret model, kan du helt sikkert finde din nye yndling her på Katoni.

Dit badetøj skal gerne få dig til at føle dig helt på toppen, og derfor er det vigtigt, at det både sidder godt og falder helt i din smag. Her på siden kan du finde et væld af forskellige modeller, stilarter og farver, så der skal helt sikkert nok være badetøj som en bikini hipster i udvalget, der gør dig klar til en dag ved vandet!

Find fine bikiniunderdele blandt disse brands:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater