Læderjakker i rød

4 produkter
Filter / SortérHerreDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve (1)
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Rød
-10%
Læderjakker Oakwood Video
Oakwood
Læderjakker Oakwood Video
1.808,00 kr 2.009,00 kr
7 størrelser
Spartoo.dk
-20%
Læderjakker Oakwood Camera
Oakwood
Læderjakker Oakwood Camera
1.607,00 kr 2.009,00 kr
6 størrelser
Spartoo.dk
Læderjakker Tony Backer 100894770
Tony Backer
Læderjakker Tony Backer 100894770
857,00 kr
EU S / EU XL / EU M
Spartoo.dk
-30%
Læderjakker Desigual Chaq_dallas
Desigual
Læderjakker Desigual Chaq_dallas
650,00 kr 929,00 kr
EU S / EU L / EU XL / EU M
Spartoo.dk

Skil dig ud med en rød læderjakke

Læderjakken er en klassiker. Det er der ingen tvivl om. Den passer til alt og tilføjer et råt strejf til dit look. En rød læderjakke er noget helt særligt. Modsat den sorte eller brune læderjakke, er den nemlig ekstra iøjnefaldende og modig.

Det betyder også, at en rød læderjakke ikke er for alle. Til gengæld er det et item, der er perfekt til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden og lade din personlighed skinne igennem. Farven rød er nemlig en nuance, man bemærker, og som udstråler varme, mod og selvtillid.

Røde læderjakker i forskellige designs

Selvom den røde farve er meget iøjnefaldende, behøver en rød læderjakke dog ikke at være spraglet. Læderjakkens rå og rene linjer giver et skarpt udtryk og skaber et stilet look med kant. Så kan du godt lide det enkle udtryk, kombinerer du blot din røde læderjakke med afdæmpede og ensartede nuancer. På den måde skaber du et stilrent look, der giver plads til jakkens røde farve og gør den til et unikt modestatement. Hvad med eksempelvis at sætte den til en klassisk hvid skjorte og et par sorte chinos for et ultra chic look?

Er du omvendt ikke bange for at sætte kulør på tilværelsen, kan du også gå hele vejen og kombinere din røde læderjakke med et farverigt outfit, så jakken bliver en integreret del af et spændende, sprudlende og personligt look. Det er more is more, når det er bedst!

Røde læderjakker til mænd og kvinder

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af læderjakker i ægte og imiteret skind til både herrer og damer fra alle de største danske og internationale modehuse. Hvad end du er mand eller dame, vil du med garanti tiltrække dig masser af opmærksomhed i din røde læderjakke. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en jakke, som du føler dig tilpas i, og som matcher med din personlighed.

Kan du godt lide det rå og upolerede look, så gå efter en læderjakke i ægte James Dean-stil med masser af lynlåse og rå detaljer. Hvis du er mere til et rent look uden for meget forstyrrelse, kan det anbefales at vælge en helt enkel læderjakke, hvor det er snittet frem for detaljerne, der er i fokus - eventuelt med flipkrave i stedet for biker-revers.

Start jagten på din nye læderjakke her

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af røde læderjakker i masser af forskellige nuancer, snit, størrelser og brands. Tag eksempelvis et kig blandt læderjakkerne fra ONLY - et brand, der virkelig formår at kreere fede læderjakker - særligt de imiterede - som kombinerer klassiske og moderne elementer.

Hvad end du er til det spraglede og farverige look eller til det mere skarpe og stilrene udtryk, garanterer vi, at du kan finde en rød læderjakke, der passer til netop dig i vores samling. Så det er bare om at gå i gang med at lede efter den. Vi ønsker dig en rigtig god shoppetur.

Flere røde favoritter:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater