Gummistøvler i rød

6 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve (1)
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Rød
Mols Rydalmere Gummistøvler Børn,
Mols
Mols Rydalmere Gummistøvler Børn,
199,00 kr
 
Billigsport24.dk
Støvler Hunter -
Hunter
Støvler Hunter -
1.337,00 kr
36 / 37 / 38 / 39
Spartoo.dk
-30%
Gummistøvler Aigle Malouine
Aigle
Gummistøvler Aigle Malouine
377,00 kr 539,00 kr
37 / 38 / 39 / 40
Spartoo.dk
-19%
Støvler Hunter Wft1000rma Mlr
Hunter
Støvler Hunter Wft1000rma Mlr
1.026,00 kr 1.282,00 kr
36 / 37 / 38
Spartoo.dk
-20%
Støvletter Hunter Wfs1000rma Mlr
Hunter
Støvletter Hunter Wfs1000rma Mlr
963,00 kr 1.204,00 kr
36 / 37 / 38 / 40
Spartoo.dk
-19%
Støvler Hunter Wft2007rma Lrd
Hunter
Støvler Hunter Wft2007rma Lrd
809,00 kr 1.011,00 kr
36 / 37
Spartoo.dk

Strål i en klassiker: De røde gummistøvler

Gummistøvler er ikke bare gummistøvler. Ligesom med alt andet fodtøj er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dine gummistøvler, og at du vælger et design, der passer til din personlighed. Med et par smarte røde gummistøvler i garderoben bliver en regnvejrsdag lidt sjovere. Røde gummistøvler er nemlig både supermoderne, og så har gummistøvler i rød et varmt udtryk, som spreder godt humør på en grå dag.

Engang var alle gummistøvler mosgrønne og blot en praktisk foranstaltning til dårligt vejr. I de senere år har gummistøvler fået en revival i modeverdenen, hvor store brands som Ilse Jacobsen, Hunter og Viking er begyndt at designe gummistøvler til voksne, som er ligeså meget et modestatement, som de er praktiske.

Røde gummistøvler til herre og dame. Langt og kort skaft, mange størrelser.

Moderigtige røde gummistøvler til voksne

Er du på jagt efter et fedt gummistøvledesign til dame, er der mange grunde til at overveje en rød gummistøvle. Rød er nemlig en farve, der kan tilføre rigtig meget stil og energi til dit look. Du kan både bruge dine røde gummistøvler som prikken over i’et til et afdæmpet look, eller du kan sammensætte dem med overtøj i en anden glad og sprudlende nuance.

Når man shopper rundt blandt de forskellige røde gummistøvler i vores sortiment, er det svært ikke at forelske sig i de mange fede designs. Leder du efter et par hverdagsgummistøvler til dame, bør du tage et kig på de mange flotte modeller fra Ilse Jacobsen. Den danske designer er nemlig ekspert i at designe gummistøvler, der til forveksling ligner et par stilede hverdagsstøvler. Faktisk er Ilse Jacobsens designs så populære, at mange kvinder også bruger dem, selvom det ikke regner.

Klar til festivalsæsonen

Er du vild med det rå og praktiske look med gummistøvler med langt skaft, er et par røde Hunter gummistøvler måske lige noget for dig. Hunters gummistøvler er især populære blandt moderne festivalgængerne, som elsker støvlerne for det enkle og fede look, der passer godt til et cool festivaloutfit. I den røde farve er de helt uimodståelige.

Leder du efter et par gummistøvler, du kan bruge til mange forskellige anledninger, kan du også overveje et par korte gummistøvler. Gummistøvler med kort skaft har den fordel, at de er superbehagelige at have på i længere tid, da de ikke er nær så tunge som støvler med langt skaft. De fleste store gummistøvlebrands som Viking, Hunter og Ilse Jacobsen byder på mange supersmarte gummistøvler med kort skaft, som også sagtens kan bruges, når det ikke regner.

Kuren mod gråvejr

Hvem vil ikke gerne stråle på en grå regnvejrsdag? Et par røde gummistøvler er det helt rigtige valg for dig, som elsker designs med livsglæde og personlighed. Her på siden finder du også masser af andet regntøj, og er du vild med farver, vil du sikkert synes om vores samling af flotte gule regnjakker.

Korte eller lange, stilrene eller rå, postkasserøde eller bordeaux? Lige meget hvilken slags røde gummestøvler, du er på jagt efter, finder du et stort udvalg af forskellige nuancer og designs i vores alsidige udvalg. Vi ønsker dig rigtig god shoppelyst!

Se flere fine røde items

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater