Regnjakker i gul

3 produkter
Filter / SortérHerreDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve (1)
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Gul
Weather Report Delton W-pro 15000 Jakke Herre,
Weather Report
Weather Report Delton W-pro 15000 Jakke Herre,
699,00 kr
 
Billigsport24.dk
Weather Report Petra Pu Regnjakke
Weather Report
Weather Report Petra Pu Regnjakke
275,00 kr
 
Billigsport24.dk
Helly Hansen Seven J Regnjakke Herre, Warm
Helly Hansen
Helly Hansen Seven J Regnjakke Herre, Warm
599,00 kr
 
Billigsport24.dk

Sæt kulør på en regnvejrsdag med en gul regnjakke

Du kigger ud ad vinduet og ser, regnen siler ned. Det er de færreste af os, der ikke bliver lidt nedtrykte, når vi ser, at det regner. Alligevel regner det en stor del af dagene i Danmark, og derfor gør du også klogt i at investere i en god regnjakke – og hvis den endda er i en flot farve, bliver det en del sjovere at skulle ud i det grå og triste vejr.

Hos Katoni finder du et bredt udvalg af gule regnjakker, som i den grad kan gøre en regnvejrsdag lidt sjovere. Du kan bruge filtrene øverst på siden til at navigere rundt i for eksempel de forskellige mærker, hvis du drømmer om en helt bestemt gul regnjakke.

Gule regnjakker til dame og herre. Fede design til gode priser.

Sådan vælger du den rigtige regnjakke

Der er efterhånden rigtig mange forskellige brands, der er leveringsdygtige, når det kommer til regnjakker en regnjakke er nemlig ikke blot en regnjakke, men er efterhånden blevet en del af modebilledet. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan ventilationen i de forskellige modeller er. Hopper du i en regnjakke, der overhovedet ikke giver din krop mulighed for at ånde, vil du med stor sandsynlighed få det ubehageligt varmt i den – særligt hvis du er fysisk aktiv.

Det kan derfor godt betale sig at investere i en ordentlig regnjakke, så du er sikker på, at den lever op til de krav, der er til en god regnjakke. I vores udvalg finder du masser af gule regnjakker, der både ser smarte ud og holder dig tør, varm og tilpas.

En overflod af valgmuligheder til herre og dame

Der er en helt særlig vibe over de gule retro regnjakker, og de er efterhånden nærmest blevet kult. Mange af de store mærker inden for regntøj er blandt andet Helly Hansen, Rains og Ilse Jacobsen, som du alle finder hos os. De mange brands har gule regnjakker i utallige forskellige design, så du kan finde både figursyede og løse modeller. Med det store udvalg er du garanteret at finde en gul regnjakke, der passer perfekt til dig.

En klassisk gul regnjakke har knapper, store lommer og en hætte, som kan skærme af for regnen. Den har som regel et meget løst fit, men du kan også finde en anden variant, som for eksempel har bindebånd i livet.

Blandt de mange mærker i vores udvalg finder du både de klassiske gule regnjakker og andre typer, som udfordrer de klassiske regnjakker på både pasform og længde. Der er også forskel på de gule farver, så hvis du elsker en citrongul regnjakke eller slet ikke kan leve uden en karrygul regnjakke, kan du finde den her.

Køb en billig gul regnjakke hos Katoni

Regnjakker er bestemt ikke kun forbeholdt børn. Som voksen kan du virkelig også få glæde af en regnjakke – særligt hvis du for eksempel cykler meget eller elsker at gå lange ture i alt slags vejr. Du kan også se vores udvalg af korte gummistøvler, hvis du vil holde dig fuldkommen tør, men stadig vil beholde lidt af den frihed, som den kortere støvle giver mulighed for.

Hvis du vil udvide din søgning efter overtøj til de våde dage, kan du se vores samlede udvalg af regntøj til kvinder og de mange regnjakker og -bukser til mænd.

Hvis du gerne vil have fingrene i en gul regnjakke til en særligt god pris, kan du holde øje med vores udsalgsside. Du kan bruge filtret øverst på siden til at få vist de gule regnjakker, der i øjeblikket er på tilbud. Der tilføjes løbende nye produkter til udsalgssiden, og du kan derfor også være heldig at finde en billig, gul regnjakke netop her.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater