Custommade skjorter

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Custommade
Custommade Flodil Skjorte, Farve: Hvid, Størrelse: 34, Dame
Custommade
Custommade Flodil Skjorte, Farve: Hvid, Størrelse: 34, Dame
799,50 kr
34 / 36
Fashionfifteen.dk
Custommade Darianna Bluse Nbs, Farve: Kentucky Blå, Størrelse: 38, Dame
Custommade
Custommade Darianna Bluse Nbs, Farve: Kentucky Blå, Størrelse: 38, Dame
1.100,00 kr
36 / 38
Fashionfifteen.dk

Forskellige skjorter fra Custommade samt logo i midten

Unik og velklædt med en Custommade skjorte

Brandet Custommade er, som navnet antyder, grundlagt med et ønske om at skabe skræddersyet og smukt tøj, der definerer de nyeste trends. Det gælder ikke mindst deres skjorter, der både er tidløst stilrene og hypermoderne i deres udtryk.

Dét, der gør disse styles til noget helt særligt, er deres personlige og kreative mønstre og print. De fine detaljer, der varierer fra små blomster til vovet zebra-print, giver hver Custommade skjorte et unikt touch.

Kombinationen af et stramt fokus på pasform og legende kreativitet gør desuden skjorterne fra dette brand lette at genkende. Det dygtige designerteam, der står bag brandet, tilsætter nemlig ofte et subtilt strejf af humor og leg til det ellers stilrene udtryk.

Højt humør og fantastiske fester 

Der er ingen tvivl om, at der er tale om et brand til moderne kvinder, der ikke er bange for at lade personlighed og humør skinne igennem i dagens outfit. Har du en dårlig start på dagen, er din Custommade skjorte det helt rigtige item at hive ud af klædeskabet. Klædt i en sådan kan man nemlig slet ikke undgå at udstråle glæde, lethed og overskud. Så lad de behagelige materialer, de skønne mønstre og den lækre pasform smitte af på dit humør.

Leder du efter en skjorte, der kan bruges til alle anledninger, så gå efter en Custommade skjorte i en hvid nuance. En hvid skjorte kan nemlig både bruges til helt fine anledninger, som et bryllup eller en barnedåb, og til en helt almindelig dag i skole eller på job. Er du på jagt efter det perfekte fest outfit, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af fine Custommade kjoler.

Blå fra himmel til hav

Brandets designerne har et særligt blik for de blå nuancer. Hvorfor ikke vække opsigt i en skrigende navy blå skjorte i fløjlsblød silke eller udstråle sofistikeret elegance i en let, himmelblå Custommade skjorte med fine flæsedetaljer? De blå nuancer passer super godt til alle hudtoner, så shop roligt løs af flotte blå items. 

Det florlette udtryk går igen i alle skjorterne, men det bliver aldrig sukkersødt. Stilen er holdt i en ren tone, og de nyeste trends er altid subtilt til stede i de smukke designs. Hvis det delikate og lette udtryk er lige dig, så tag også et kig på de mange fine toppe fra Custommade, hvor du blandt andet finder den ultrapopulære blondetop 'Elvira'.

Find Custommade skjorter på udsalg

Der er ingen tvivl om, at dette danske brand formår at henvende sig bredt. Det gælder også priserne, der varierer fra det helt budgetvenlige leje til en lidt højere prisklasse, der reflekterer materialernes kvalitet.

Kniber det dog lidt med økonomien, kan du altid benytte søgefilteret ”Udsalg”. Når du klikker på det, får du nemlig vist vores samling af brandets items til nedsat pris. Vi har altid skjorter på udsalg, så dyk endelig ned i vores store udvalg. Vi ønsker dig held og lykke med at finde den Custommade skjorte, du drømmer om. God fornøjelse.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater