Whyred

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Whyred
Blue Bukser Med Lige Ben Sort Whyred
Whyred
Blue Bukser Med Lige Ben Sort Whyred
1.200,00 kr
34 / 36
Boozt.com
Maxton Belt Vide Bukser Sort Whyred
Whyred
Maxton Belt Vide Bukser Sort Whyred
1.600,00 kr
34
Boozt.com
Vita Jersey Blouses Short-sleeved Sort Whyred
Whyred
Vita Jersey Blouses Short-sleeved Sort Whyred
550,00 kr
XS / S
Boozt.com

Whyred

Whyred er et svensk mærke, som blev grundlagt i 1999 af designerne Jonas Clasen, Lena Patriksson og Roland Hjort. Det er kendt for et stilrent, skandinavisk håndværk med plads til små skævheder og kontraster. Navnet stammer fra Hjorts bedstefar, den svenske kunstner Sven ”X:et” Erixon, der i et interview fra 1950’erne svarede ”red” på spørgsmålet om hans yndlingsfarve. Dertil spurgte reporteren ”Why red?”, og dét lille brudstykke af en samtale skulle senere hen vise sig at blive navnet på det populære modebrand. 

Musik og kunst som inspiration

Brandet producerer tøj og sko, men med deres produkter sælger de også en livsstil. Det er en livsstil præget af forskellige typer kunst og musik, som komplementerer tøjet. Det er blandt andet kommet til udtryk i en række prominente samarbejder med kunstnere som Madonna, The Hives og Oasis. Med items fra Whyred tilfører du dit look en cool rock’n’roll-stemning, som passer perfekt til det afslappede, men stilrene udtryk, som Skandinavien er kendt for.

Vælg eventuelt en af brandets t-shirts, som udmærker sig ved at have en høj kvalitet og lækker pasform. En t-shirt kan du både bruge som del af et casual og som et mere fint outfit. Sæt sneakers til, hvis du går efter et tilbagelænet hverdagslook, og sæt støvler til, hvis det skal være mere ’dressed up’. Som kvinde kan du ramme 90’er-trenden ved at bære en såkaldt slip dress over t-shirten, mens du som mand kan gøre dette ikoniske item mere stilet ved at bære en elegant blazer udenover.

Kontraster med et overraskende twist

I Whyreds lækre sortiment er der en række items, som næsten altid er at finde. Det er dem, brandet kalder for ”Heroes” – de kan altid redde en dårlig tøjdag. Der er tale om items som chinos, t-shirts og ikke mindst parkajakken, som er helt central i kollektionerne. For designerne handler det om at skabe moderne og anvendeligt tøj, som kan kombineres på overraskende vis. I Whyred-universet er der nemlig stort fokus på kontraster. Her er man ikke bange for at sætte formelle items sammen med mere afslappede items som eksempelvis signaturparkajakken til et skræddersyet jakkesæt.

Du kan gøre det samme og tilføre dit outfit noget kant ved hjælp af kontraster. Det behøver ikke at være kontrastfyldte items - det kan også være i form af forskellige materialer. Vælg eventuelt et af brandets lækre striktrøjer og sæt den sammen med et par læderbukser eller rå jeans. 

Find Whyred online hos Katoni

Her på siden finder du et fedt udvalg af det svenske mærke. I sortimentet er der herre- såvel som dameprodukter, ligesom du både finder Whyred sko og tøj. Hvis du ikke kan få nok af vores naboers design, kan du tage et kig på det svenske brand Cheap Monday, som ofte har budgetvenlige priser. Brug et eller flere af sidens mange søgefunktioner og sorteringsfiltre – på den måde bliver det nemt og overskueligt at navigere i det store online udvalg. God fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater