Kosmetiktasker

4 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Make Up Bag
Stronger Label
Make Up Bag
149,00 kr
One Size
Stronger
Make Up Bag
Stronger Label
Make Up Bag
149,00 kr
One Size
Stronger
Make Up Bag
Stronger Label
Make Up Bag
74,50 kr
One Size
Stronger
Toiletry Bag
Stronger Label
Toiletry Bag
229,00 kr
One Size
Stronger

Hold styr på beauty produkterne med en makeup taske

Når det kommer til kosmetik, er alle mennesker forskellige. For nogle er det et must at have et alsidigt udvalg af yndlingsprodukterne med i tasken til hverdag, mens andre kan nøjes med en enkelt creme eller en læbepomade. Men én ting er sikker: En kosmetiktaske eller makeup taske er utrolig praktisk at have ved hånden, så man ikke skal rode rundt efter mascaraen i bunden af håndtasken.

Kosmetiktasker i forskellige størrelser og farverKosmetiktasker til små og store rejser

Hvis du er typen, der elsker at have et velassorteret udvalg af makeup ved hånden, så du altid kan friske udseendet op i løbet af dagen, bør du vælge en makeup pung med flere rum, så det hele er let at komme til. Organiser din makeup taske, så det går hurtigt med at finde de rette produkter. Måske vil du opdele efter øjne og hud? Eller hverdag og fest? 

Tager du kun det allermest basale med dig på farten, kan du med fordel vælge en mindre makeup pung, der ikke fylder så meget i tasken. En lille kosmetikpung er også praktisk, hvis du skal en tur i byen og kun har en lille håndtaske med, hvor der også skal være plads til mobiltelefonen, nøgler og dankort. Så kan du nemt friske ansigtet op efter en vild tur på danseguvet.

Skal du væk i flere dage, har du både brug for en lækker weekendtaske og en kosmetiktaske, der kan rumme alle de produkter, du bruger morgen og aften. Alt efter dit personlige forbrug kan du finde makeup tasker med rum, lommer, remme og elastikker, der kan holde produkterne beskyttet og adskilt, så de ikke får skrammer og slag under rejsen.

Makeup punge i et væld af designs

En makeup pung er ikke bare praktisk at have i tasken, den kan også være en tilføjelse til din personlige stil. Makeup tasker og kosmetikpunge findes nemlig i et væld af kreative designs, spændende materialer og smukke mønstre, og når du shopper rundt i udvalget her på siden, er det umuligt ikke at blive i godt humør.

Kosmetiktasker findes i et væld af størrelser, materialer og designs. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af makeup punge og makeup tasker fra alle de mest populære danske og udenlandske brands, så du med garanti kan finde netop den kosmetiktaske, der matcher dine behov.

Er du til det helt stilrene look, kan du med fordel kigge på de fine muligheder fra brandet DAY Birger et Mikkelsen, som holder en cool og skandinavisk designlinje. Du kan eventuelt vælge en farve, der matcher din yndlingstaske. Hvis du er den sprudlende type, så skru bare op for farverne – for pungen kan altid lægges tilbage i tasken.

Stor, lille, enkel eller farverig. Hvad end du leder efter en makeup pung til at gøre dagligdagen lidt nemmere, eller en kosmetiktaske til en overnatning eller en ferie, finder du et væld af muligheder her på siden – og der er ingen, der siger, at man ikke kan eje mere end én kosmetiktaske. Rigtig god shoppelyst.

Populære taskebrands:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater