Badevægte

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
-18%
Pers.vægt Style Sense Comf 600
Soehnle
Pers.vægt Style Sense Comf 600
379,00 kr 463,00 kr
 
Kitchentime.dk
Beurer Badevægt Ps 240 Soft Grip
Beurer
Beurer Badevægt Ps 240 Soft Grip
319,00 kr
 
Bodystore.dk
Beurer Diagnostic Scale Bf720
Beurer
Beurer Diagnostic Scale Bf720
559,00 kr
 
Bodystore.dk

Badevægten – din private vægtvogter

En badevægt har eksisteret i de fleste danske hjem de sidste mange årtier. Den har fået sit navn, fordi vi typisk opbevarer den på vores badeværelser. Desuden vejer vi os på den, når vi er afklædt og måske netop på vej i bad. Det er meget forskelligt, hvor ofte folk vejer sig. Nogle af os bruger den hyppigt, mens andre sjældent stiller sig op på vægten.

Uanset om du har planer om at bruge den hver morgen eller til særlige perioder, hvor du holder ekstra øje med vægten, er der en række ting, du skal tage stilling til, inden du vælger din nye badevægt. Skal det eksempelvis være en billig badevægt eller en mere præcis og avanceret en af slagsen? Skal den have en fedtprocentmåler? Eller skal det snarere være en analog og retro-lækker model?

Det er med andre ord en god idé at undersøge markedet nøje på forhånd. I næste afsnit gennemgår vi de mange forskellige typer af badevægte, der findes på markedet, så du kan blive klogere på dit kommende køb.

Forskellige typer af badevægte

Grundlæggende findes der tre forskellige typer af badevægte: kropsanalysebadevægte, digitale badevægte og analoge badevægte. Førstnævnte, som er meget avancerede modeller, er deciderede kropsanalysevægte, der kan måle både BMI, fedtprocent og metabolisk alder.

I den anden og langt billigere ende af skalaen finder du en analog badevægt. Dens frontrude er en skive, der viser kilotal fra 0-120 kg. Pilen på skiven flytter sig, når du stiger op på vægten. Med den vægttype skal man forvente ca. 1 kg afvigelse.

En digital badevægt har, som navnet antyder, et digitalt display, der viser med tal, hvad din kropsvægt er. En mekanisk eller elektronisk badevægt kører typisk på batteri og er ofte meget præcise. På flere af dem kan man eksempelvis indtaste sin idealvægt, og vægten hjælper dig så med at holde trit og udregner differencen på din nuværende vægt og dit mål.

Hvilken type badevægt du vælger, er både en smagssag og en budgetmæssig sag. Typisk siger man dog, at den bedste badevægt er en, der både måler præcist og som tilmed har et cool design.

Vej dig med omtanke

Hvis du er i gang med et vægttabsforløb og gerne vil holde nøje øje med dine fremskridt, er det en god idé at veje dig én gang i ugen. Gerne på samme tidspunkt som ugen før og aller helst afklædt – det giver det mest præcise billede.

Desuden er det vigtigt at huske på, at hvis hyppig træning er en del af dit forløb, så vil meget fedt omdannes til muskelmasse. Muskler vejer mere end fedt, og derfor er tallet på en badevægt ikke altid et helt præcist billede på dine fremskridt. Her kan du overveje at investere i en mere avanceret badevægt med fedtprocentmåler - på den måde får du et mere reelt resultat at forholde dig til. Alternativt kan du måle dig selv med et målbånd og løbende notere dine mål.

Hvad end du vil veje dig med billige badevægte eller mere avancerede badevægte med en fedtmåler, finder du det her hos os. Flere af badevægtene er endda lige nu på tilbud til yderst skarpe priser. Udover badevægte har vi også et stort udvalg af andet boligtilbehør til badeværelset. Lad dig blandt andet friste af vores mange forskellige typer af smarte og praktiske vasketøjskurve, som passer ind i ethvert hjem og passende kan stå ved siden af din badevægt. Når du har gang i badeværelset, er det også oplagt at se nærmere på vores udvalg af toiletspande - en uundværlig del af badeværelsesindretningen, som lige så godt kan gøres dekorativ.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater