Badedragter / skørt

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
Panos Emporio Venezia
PANOS EMPORIO
Panos Emporio Venezia
860,00 kr
 
Timarco.com

Badedragter med skørt - tildækket på den trendy måde

Man behøver ikke nødvendigvis at vise masser af hud for at være sexet på standen. Det er badedragter med skørt et bevis på. Dette element giver nemlig badedragten et meget feminint og piget udtryk, fordi det på fineste vis fremhæver taljen og kvindekroppens smukke kurver.

Kigger man på de internationale catwalk-tendenser, er det også tydeligt, at det mere tildækkede strandlook er blevet moderne. Alle de store designere har badedragter i deres sommerkollektioner, og skørtet – det vil sige en kant af flæser ved livet på badedragten, der ligner en lille nederdel eller et miniskørt – er et af de elementer, der er in lige nu.

Badedragter med skørt med forskellige designs i lyserøde cirkler

Som i de gode gamle dage

Skørtets revival er også et tegn på, at moden i dag kigger længselsfuldt tilbage mod de gode gamle dage. Badedragter med skørt leder tankerne hen på 1950’ernes mode, hvor både kvinder og mænd brugte badedragter, og mange dame-badedragter havde et lille skørt.

I 50’erne var badedragter med ben til damer super moderne, og også denne mode er vendt tilbage. Ligesom badedragten med skørt kan en badedragt med ben være enormt feminin og sexet, selv om meget af huden faktisk er dækket. Tænk bare på de mange fotografier af stilikonet Marilyn Monroe, hvor hun ser helt fantastisk ud i badedragter med ben.

Er du vild med retro-looket? Så kombiner gerne din badedragt med et par store solbriller, en bredskygget hat og en flagrende sarong. Fundend looket med en rød læbestift, og skab en strandstil, der ville gøre Marilyn herself misundelig.

Er du til et mere moderne look, så kombiner din badedragt med skørt med en cool kasket og et par sneakers. På stranden er alt tilladt, så brug bare al din fantasi til at sammensætte et personligt sommerlook.

Føl dig veltilpas med et skørt

Hvis du er træt af altid at skulle suge maven ind, når du hopper i en bikini, er en badedragt med skørt det helt rigtige valg til årets strandgarderobe. I en badedragt med skørt er både mave og baller pakket trygt væk, så du ikke behøver bekymre dig om andet end at dase i solen – velvidende at du ligner en million.

Hvis du leder efter badedragter med skørt i store størrelser, er du på det rette sted. Du kan med fordel benytte vores størrelsesguide, som du finder under fanebladet ”størrelser”. Så er du sikker på at få en badedragt, der sidder helt perfekt.

Det kan også være, at du er på udkig efter et godt tilbud? I så fald anbefaler vi dig at anvende søgefilteret ”Udsalg”. Når du klikker på det, får du nemlig vist alle badedragter med skørt til nedsat pris. Kort sagt er du på det helt rigtige sted, hvis du leder efter en badedragt med skørt, der passer til netop din figur og pengepung. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde den og ikke mindst en god strandtur.

Vælg filter:
  • Køn
    • Størrelse
      • Farve
        • Mærke
          • Pris
          • Kun udsalg
          • Kun gratis fragt
          • Kun gratis retur
          • Kun e-mærket
          Annuller
          Se alle resultater