Badedragter / bøjle

5 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Trofe Swimsuit With Overlap
Trofe
Trofe Swimsuit With Overlap
369,00 kr
 
Timarco.com
-40%
Missya Tulip Swimsuit Strapless Print
Missya
Missya Tulip Swimsuit Strapless Print
299,40 kr 499,00 kr
 
Timarco.com
Panos Emporio Paillot
PANOS EMPORIO
Panos Emporio Paillot
1.359,00 kr
 
Timarco.com
Fantasie Versailles V Neck Swimsuit
Fantasie
Fantasie Versailles V Neck Swimsuit
749,00 kr
 
Timarco.com
Elomi Swim Essentials Firm Control Suit
Elomi
Elomi Swim Essentials Firm Control Suit
919,00 kr
 
Timarco.com

Masser af støtte med en badedragt med bøjle

Når sommeren nærmer sig, eller man er heldig at skulle mod varmere himmelstrøg, er det nødvendigt at have styr på badetøjet. En sommerdag nydes bedst på stranden i lækkert badetøj som eksempelvis den evigtpopulære badedragt, og her på Katoni kan du heldigvis finde masser af fint badetøj til formålet.

Hvis du er til en badedragt i retning af en almindelig BH, er en badedragt med bøjle en god løsning. På den måde får du den samme støtte, som du gør fra en BH, og det kan være rart, hvis man skal bruge en hel dag på at pjaske, hygge og slikke sol.

Badedragter med bøjle i forskellige farver og mønstre

Her på siden kan du finde masser af forskellige designs og modeller, så der er lidt for enhver smag. Fælles for dem alle er, at de giver lige nøjagtig den støtte og komfort, du er på udkig efter. Så kan du nyde dagen til fulde i en kreation, som både er smuk og praktisk.

Det er en model, der særligt er oplagt til kvinder med en fyldig barm - en D-skål og opefter. Men faktisk er en badedragt med bøjle også et super valg til kvinder med en mindre barm. Det skyldes ikke nødvendigvis behovet for støtte, men derimod den push up-effekt som bøjlen giver - især hvis der er tale om en model med puder i den indbyggede BH. Der findes med andre ord badedragter med bøjle til enhver kvindekrop!

På stranden, ved poolen og i byen 

Her hos Katoni er vi meget begejstrede for badedragter - også dem med bøjle. Blandt andet fordi de kan fremhæve det allerbedste ved din krop på en måde, som en bikini ikke altid kan. Desuden er en badedragt praktisk, fordi den kan bruges som bodystocking, så hvis du for eksempel er på ferie, kan du både bruge din badedragt på stranden eller ved poolen såvel som ude i byen. Når badedragten er tør, kan du nemlig nemt lige hoppe i et par shorts eller en nederdel, og så er du klar til at gå fra stranden til markedet på ingen tid! Det er smart, og så ser du ovenikøbet drøngodt ud samtidig.

Uanset om du er til en afdæmpet badedragt i eksempelvis sort, eller du er til en mere spraglet model med mønster eller print, kan du helt sikkert finde en god løsning i udvalget på Katoni, så du bliver klar til alle dine sommerudflugter på både land og vand. 

Find flotte badedragter med bøjler på Katoni

Hvis du ønsker mere støtte og komfort, end en almindelig badedragt oftest giver, skal du uden tvivl have fat i en badedragt med bøjle. Der er badedragter fra masser af forskellige mærker som eksempelvis Seafolly, så der skal nok være mindst én i vores udvalg, der falder i din smag. Hvis prisen også er en faktor, kan du sortere de mange items med vores udsalgsfilter, så du kan får vist produkter med besparelse.

Her på siden kan du få badedragter med bøjler i både små og store størrelser, og de støtter alle sammen glimrende. Hvis det lyder som noget for dig, så tag et kig på udvalget og lad dig friste – der er nok at tage af, og så er du klar til at nyde de dejlige sommerdage i sydens sol eller på vores egne, smukke strande.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater