Badedragter / ben

5 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Swimsuit Regina Sport Badedragt Badetøj Sort Wiki
Wiki
Swimsuit Regina Sport Badedragt Badetøj Sort Wiki
380,00 kr
7 størrelser
Boozt.com
Wiki Swimsuit Regina Sport
Wiki
Wiki Swimsuit Regina Sport
399,00 kr
 
Timarco.com
Trofe Swimsuit Sailor Look
Trofe
Trofe Swimsuit Sailor Look
529,00 kr
 
Timarco.com
Mirou Sort Badedragt Med Print Og Grønne Detaljer, 46
Mirou
Mirou Sort Badedragt Med Print Og Grønne Detaljer, 46
299,00 kr
42 / 46
Curvii.dk
Seafolly Collective Boyleg Piece Badedragt Badetøj Sort Seafolly
Seafolly
Seafolly Collective Boyleg Piece Badedragt Badetøj Sort Seafolly
949,00 kr
36 / 38 / 40 / 42 / 44
Boozt.com

Badedragter med ben - masser af komfort og et sporty look 

Er du ikke helt vild med at skulle hoppe i bikinien om sommeren? Eller synes du simpelthen bare ikke, at små badetrusser er behagelige og praktiske? Så skal du måske investere i en badedragt med ben – der er rigtig mange flotte og sporty modeller på markedet!

At vælge en badedragt med ben kan skyldes mange forskellige ting. I nogle tilfælde kan det være mere praktisk end en bikini eller blot en almindelig badedragt. Det gælder for eksempel, hvis man svømmer langt eller generelt er meget aktiv i vandet og gerne vil have fuld bevægelighed. Her er det oplagt at tage et kig på udvalget af Speedo badedragter og Arena badedragter.

En anden grund kan være, at man ikke føler sig komfortabel og godt tilpas i en lille bikini, og derfor gerne vil have noget badetøj, der dækker lidt mere. Sidst men ikke mindst, kan det være, at du simpelthen forelsker dig i én af vores mange modeller, fordi de er så fine. Hvad end din grund måtte være, kan du helt sikkert finde en rigtig god løsning her på Katoni, hvor vi har et væld af skønne badedragter med ben til damer.

Badedragter med ben i forskellige designs

Hvilken stil foretrækker du?

En badedragt med ben betyder ikke nødvendigvis en dykkerlignende badedragt med lange ben, der går ned til anklerne. Nogle af dem har ganske rigtigt ben ned til knæene, men andre har blot shorts som underdel i stedet for trusser. Der er altså noget for enhver smag og til ethvert temperament, så du kan få lige nøjagtig den dækning og komfort, du ønsker.

I udvalget her på siden kan du finde nogle dejlige versioner med halternecks og fine detaljer, eller du kan vælge den helt sporty udgave, som giver dig de allerbedste forudsætninger for at gøre det godt i vandet. Eksempelvis er en Speedo badedragt med ben er netop udviklet til at give dig fuld bevægelighed og god komfort, så du kan svømme langt og hurtigt uden at skulle tænke på badetøjet.

Find din nye badedragt med ben her på siden

Er du på udkig efter en anderledes badedragt, er du kommet det rette sted hen. Her på siden finder du nemlig et væld af fine badedragter med ben til kvinder. De kommer i forskellige stilarter og design og naturligvis også fra forskellige mærker såsom Seafolly, der laver et super fint og feminint alternativ til de mere sporty varianter.

Hvis du vil prøve en anderledes form for badetøj, men badedragter med ben alligevel ikke helt er dig, kan du også tage et kig på vores badedragter med skørter. Det er ligeledes en måde at gøre strandlooket lidt anderledes og mere tækkeligt på.

Uanset om du er på udkig efter en badedragt med helt lange ben, en model med shorts eller noget midt imellem, kan du søge efter det her på Katoni. Tag et kig på vores udvalg og lad dig inspirere – der skal nok være lidt for enhver smag i vores udvalg af badedragter med ben.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater