Minimum jakker

1 produkt
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Minimum
Highlander Minimum Black
Minimum
Highlander Minimum Black
240,00 kr
 
Booztlet.com

Cool og kvalitetsbevidst århusiansk modebrand

Minimum er et århusiansk modebrand med et urbant og minimalistisk udtryk, der producerer tøj til både mænd og kvinder. Materialerne er i høj kvalitet, designet emmer af nordisk minimalisme og priserne er overkommelige. Med en levetid på efterhånden 14 år er Minimum en stærk spiller på den skandinaviske modescene. Det skyldes særligt, at mærket altid holder et vågent øje med de næste store tendenser og fortolker dem på en enormt alsidig og flatterende måde.

Minimum byder på nye, fantastiske kollektioner flere gange årligt, og i hver eneste kollektion er der kræset for detaljer såvel som design og pasform. I kollektionerne finder du både de helt klassiske items, der er perfekte til hverdagsgarderoben, samt de mere iøjnefaldende og unikke items, der passer perfekt til de særlige anledninger. Tjek desuden high street brandet Selected Femme, hvis du er til afdæmpet luksus på den danske måde. 

Minimum jakker til den kvalitets- og modebevidste shopper

Minimum kan noget helt særligt. Stilen er international, men bærer præg af stærkt dansk design og en nedtonet elegance.
Trænger du til en ny jakke? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Minimum har det absolut fedeste udvalg af sæsonens flotteste overtøj, og vi har samlet de absolut bedste modeller lige her på siden. Med vores søgefunktioner har du mulighed for at danne dig et overskueligt overblik over alt fra priser, farver og designs til udsalg og returudgifter.

Minimum jakker til damer findes i alt fra den topmoderne model og den praktiske overgangsjakke til den klassiske trenchcoat og de rå læderjakker. Det kan også være, at dit valg falder på én af mærkets bløde pelsjakker. Mulighederne er mange. Mærkets farvepalet er desuden holdt i mørke og minimalistiske nuancer, der gør det nemt at kombinere din nye jakke med items fra resten af din garderobe. Det betyder samtidig, at du har mulighed for at tilføje modige detaljer eller flotte farver til dit outfit. Det kan eksempelvis være ved hjælp af flotte accessories som et par bløde lædervanter med rå detaljer eller et stilfuldt og farverigt tørklæde.

Minimum jakker til herrer byder blandt andet på på sæsonens absolut fedeste læderjakker. Netop dette item må siges at være en uundværligt jakke for den modebevidste mand. Du finder dog også funktionelle overgangsjakker, smarte bomberjakker og den mere klassiske uldfrakke. Minimum jakker til herrer imødekommer altså et hav af forskellige stilarter og kan styles op og ned alt afhængig af anledning og personlig stil. 

Køb lækre Minimum jakker på udsalg online

Her hos Katoni ved vi, at det kan være en dyr fornøjelse at investere i en ny, lækker jakke, der kan holde flere sæsoner. Derfor har vi sørget for, at du ved hjælp af vores sorteringsfiltre ’Kun udsalg’ og ’Spar mest’ har mulighed for at shoppe Minimum jakker på udsalg. Så får du mulighed for at gøre et moderigtigt designerkup.

Minimums klassiske og moderne designs byder nemlig på uundværlige garderobe items for mode- og kvalitetsbevidste herrer og damer, der har en forkærlighed for lækkert, skandinavisk design. Er du også helt tosset med Minimums skandinaviske udtryk? I så fald skal du uden tvivl tage et kig på vores store udvalg af populære Ganni. Rigtig god shopping!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater