Arc'teryx

11 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Arc'teryx
-30%
Arc´teryx Veilance Patrol Down Coats
ArcTeryx
Arc´teryx Veilance Patrol Down Coats
10.885,00 kr 15.550,00 kr
XL
Miinto.dk
Regnjakker
ArcTeryx
Regnjakker
7.775,00 kr
L
Miinto.dk
-29%
Bukser
ArcTeryx
Bukser
1.576,00 kr 2.251,00 kr
W31 / W34
Miinto.dk
Coverst Hoody Jacket
ArcTeryx
Coverst Hoody Jacket
1.414,00 kr
S
Miinto.dk
Polo - Skjorter
ArcTeryx
Polo - Skjorter
1.637,00 kr
S / M / L / XL
Miinto.dk
T-shirts
ArcTeryx
T-shirts
1.228,00 kr
M / L / XL
Miinto.dk
Jakker
ArcTeryx
Jakker
7.366,00 kr
S / XL
Miinto.dk
Jakker
ArcTeryx
Jakker
5.729,00 kr
S / M / L / XL
Miinto.dk
-30%
Jakker
ArcTeryx
Jakker
5.721,00 kr 8.176,00 kr
L
Miinto.dk
Rico Jakke
ArcTeryx
Rico Jakke
2.084,00 kr
S
Miinto.dk
-29%
Jakker
ArcTeryx
Jakker
4.297,00 kr 6.138,00 kr
XL
Miinto.dk

Arc’teryx - et vigtigt led i outdoor-evolutionen

Vancouver i Canada er et af de vådeste steder i verden. Derudover er det et af de steder, hvor man finder nogle af de mest ekstreme natur- og vejrforhold. Derfor er det ikke så underligt, at Arc'teryx, som er et af de mest innovative outdoor brands, er grundlagt på netop dette sted.

Navnet Arc'teryx og brandets logo refererer til den uddøde fugleslægt Archaeopteryx, som er et af de vigtigste bindeled i evolutionskæden mellem krybdyr og fugle. På den måde afspejler navnet brandets evolutionerende og innovative tilgang til udvikling og design af outdoorudstyr og -tøj.

Arc'teryx outdoor items til mænd og kvinderFørende på verdensplan

Da brandet blev grundlagt i 1989 producerede de hovedsageligt klatreseler, hvis innovative teknologi og høje kvalitetsmæssige standard hurtigt blev anerkendt af både branche og brugere i hele verden.

I 1995 satte Arc'teryx nye standarder for produktionen af high-end rygsække, og i 1998 indskrev firmaet sig som et af de førende inden for produktion af outdoortøj. I dag kan du både finde en jakke, rygsæk, outdoortøj, sportsudstyr og mange lækre items i fleece i sortimentet fra dette brand - og alle deres produkter er kendte som nogle af de bedste i verden.

Teknologi, kvalitet og bevægelighed

Arc'teryx er i lighed med andre high-end outdoorbrands som Salomon og Kjus kendt og elsket for den høje grad af modstandsdygtighed over for slid, vejr og vind, der kendetegner tøjet. Blandt andet er linjen Arc'teryx LEAF designet, så tøjet lever op til de krav, der sættes til militær- og politiudstyr. Mere professionelt bliver det ikke!

Ikke mindst har Arc'teryx spillet en vigtig rolle i udviklingen af thermolaminering – en teknologi, der gør det muligt at skabe vind- og vandafvisende overflader, og som samtidig lader huden ånde og regulerer kropstemperaturen under fysisk udfoldelse.

Et godt eksempel er brandets mange fede softshell jakker, der både kan bruges til løbetræning, til vandreturen og til cykelturen på arbejde. Er stilen og udtrykket særligt vigtig for dig, når du shopper jakker, kan det også anbefales at tage et kig på det danske brand Helly Hansen, der er lidt mere enkelt og stilrent i udtrykket end de sporty designs fra Arc'teryx.

Arc’teryx på udsalg

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig altid masser af lækre Arc'teryx items til nedsat pris. Du kan med fordel benytte søgefilteret ”Udsalg”. Så får du nemlig udelukkende vist udvalget af designs på tilbud.

Uanset om du er bjergbestiger, cykelrytter, løber eller bare godt kan lide at have udstyret i orden, er Arc'teryx det rigtige brand at gå efter. Kast dig endelig ud i søgningen og find frem til de items, der matcher dine behov.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater