Olielamper

1 produkt
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
Mest populære
-66%
Olielampe Metal Ø 7 Cm
Bloomingville
Olielampe Metal Ø 7 Cm
83,82 kr 249,00 kr
 
Kitchentime.dk

Skab hygge med olielamper

Olielamper er atter blevet populære - og det med rigtig god grund. De skaber nemlig en helt særlig hyggestemning. Olielamper har været kendt og brugt i flere tusinde år, og de laves typisk af keramik, messing, granit, glas eller metal. De brænder oftest med mineralsk olie eller vegetabilsk olie og kan bruges både indendørs og udendørs til haven eller altanen.

Lampen indeholder en beholder, som vægen suger olie op fra. Toppen af vægen er synlig i lampeglasset, så den kan tændes og give lys. En skruemekanisme uden på lampen gør det muligt at skrue op og ned for flammen, så man kan styre, hvor meget lys, olielampen skal give.

Olielamper i antikke og moderne designsOlielamper kan købes fra ny hos en række populære danske boligbrands som Holmegaard, Stelton og Menu, men man kan også gå på jagt efter en antik udgave hos diverse brands samt på diverse loppemarkeder rundt om i landet. Olielamper findes desuden i et væld af farver såsom sort og hvid eller mere opsigtsvækkende nuancer som rød eller blå.

Et stort udvalg af lamper

Her hos Katoni har vi samlet et stort udvalg af forskellige typer lamper. Ud over de hyggelige olielamper har vi også masser af væglamper  i vores sortiment. Dem finder du naturligvis i et væld af størrelser, farver, designs og prisklasser. Derudover har vi også samlet et stort udvalg af bordlamper, som kan passe til alt fra skrivebord til natbord. Hvis du benytter vores udsalgsfilter, får du ekstra god mulighed for at gøre et godt køb, da det vil vise dig alle vores produkter, der i øjeblikket er på tilbud.

Når du er på udkig efter lamper, så husk også at tænke på, hvor kraftig en belysning, du ønsker. En læselampe kræver en kraftig pære, der giver masser af lys, mens en lampe til stuen måske mere egner sig til hyggebelysning. Her kvalificerer en olielampe sig typisk i kategorien hyggebelysning. 

Lamper er utroligt vigtige for indretningen af hjemmet, da de giver et unikt og personligt look. Olielamper er især velegnede til at skabe den helt rette stemning en kølig sommeraften på terrassen. En olielampe er desuden en oplagt gave til ham eller hende, der har alt. Det er nemlig en anderledes pynteting, som vil passe ind i de fleste hjem, haver eller altaner.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater