Boxfresh sko

1 produkt
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Mest populære
Dit valg:Boxfresh
Brun Boxfresh Sparko Sko
Boxfresh
Brun Boxfresh Sparko Sko
999,00 kr
41
Miinto.dk

Fede og fresh streetwear sko til mænd og kvinder

Boxfresh er et engelsk skomærke, der både laver sko til mænd og kvinder. Manden bag er Roger Wade, som startede sin sko-drøm i London i 1989. Brandet bryster sig af at være et originalt London streetwear mærke, der finder sin inspiration fra Londons byliv. Fra starten har de bestræbt sig på at være et anderledes brand.

De har ønsket at producere kvalitetssko, som kan benyttes overalt - hvadend du skal til fest eller gå en tur i skoven. Selvom brandet med tiden har ændret sig og nu hele tiden skal holde fokus på at følge de nye modetendenser, har de stadig formået at fastholde det oprindelige koncept med en kvalitet, som kan bæres alle steder. 

Skoene passer til det meste, men vil du gerne have en gennemført streetwear-stil, anbefaler vi, at du vælger et item som en casual sweatshirt - det passer perfekt til de fede Boxfresh sko.

Boxfresh er et blandt mange brands, som udspringer af den britiske ungdoms- og musikkultur, man i dag kender som British streetwear. Navnet Boxfresh kommer fra det verdenskendte udtryk ‘fresh out of the box’. Det stammer fra den amerikanske hip-hop kultur og betyder, at noget er splinternyt. For eksempel et par spritnye sko der lige er blevet taget ud af skoæsken.

Med tiden har brandet nået den internationale modescene, og deres produkter distribueres i flere forskellige lande som USA, Tyskland, Japan og Australien. De sponsorerer ofte projekter inden for musik, kunst og kultur i Storbritannien, og det er da også herfra, at designerne finder deres inspiration.

Stort udvalg af trendy Boxfresh

Boxfresh er anderledes og har et trendy design, der gør dem kvalificeret til at være et af de fedeste skomærker inden for streetwear-stilen. De matcher andre streetwear mærker, som A Question of, Humör og Dickies perfekt. Boxfresh sko er lavet af kvalitetslæder og kan skaffes i forskellige farver, mønstre og modeller og fås samtidig til en overkommelig pris. Skoene giver et fresh look, hvor også pasform og komfort er i fokus. Designerne har en innovativ tilgang til designs, hvilket gør disse sko specielle og giver dem et anderledes twist.

De flotte og trendy Boxfresh sko passer til både hverdag og fest - deres udvalg er stort. Deres udvalg byder på en masse flotte sko heriblandt Boxfresh sneakers, snøresko, støvletter, ballerina sko, loafers, støvler og sko inden for andre kategorier. Hos Katoni kan du finde alle disse super fede sko, og du kan samtidigt finde gode tilbud. God fornøjelse!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater