Burton Menswear London

5 produkter
Filter / SortérHerreUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Burton Menswear London
Burton Menswear - Stenfarvet Smal Habitvest I Hør
Burton Menswear
Burton Menswear - Stenfarvet Smal Habitvest I Hør
175,26 kr
XS / S / M / L / XL
Asos.com
Burton Menswear - Lyseblå Smal Habitvest
Burton Menswear
Burton Menswear - Lyseblå Smal Habitvest
116,84 kr
6 størrelser
Asos.com
Burton Menswear  - Skinny habitvest Med Grå Pepitatern
Burton Menswear
Burton Menswear  - Skinny habitvest Med Grå Pepitatern
131,45 kr
XS / S / L / XL / XXL
Asos.com
Burton Menswear Skinny Habitvest I Sort
Burton Menswear
Burton Menswear Skinny Habitvest I Sort
116,84 kr
XS / XXL
Asos.com
Burton Menswear — Brun Habitvest I Pepitatern Med Smal Pasform
Burton Menswear
Burton Menswear — Brun Habitvest I Pepitatern Med Smal Pasform
262,55 kr
6 størrelser
Asos.com

Kvalitetstøj til mænd

Som navnet indikerer er Burton Menswear London et britisk herretøjsmærke. Manden bag brandet hedder Montague Burton, og han var kun 18 år gammel, da han begyndte at designe herretøj i 1903. Ideen var at lave tøj til mænd af høj kvalitet, der skulle fremme mænds selvrespekt i forhold til stil og påklædning.

Burton Menswear London tøj. Shorts, bukser, jakkesæt og skjorte.

Det startede med skræddersyede jakkesæt, og den dag i dag er det stadig muligt at få fat i de smarte og klassiske jakkesæt. I 1929 havde Burton op mod 400 butikker og fabrikker, og det var også i det år, at Burton Menswear London blev børsnoteret. I 1931 blev Montague Burton slået til ridder og hædret for at fremme arbejdsmarkedsrelationer og international fred. Han har gennem tiderne fået stor anderkendelse for samarbejdet med folk for at fremme kultur og uddannelse. I 1952 døde Sir Montague Burton, og da var brandet den største multiple skræddervirksomhed i verden.

Burton Menswear London og det engelske fodboldlandshold

Sidenhen har Burton Menswear London bibeholdt sin anerkendelse, og brandet har udvidet sin produktlinje med mange nye produkter. Arven lever videre, og særligt i hjemlandet England er Burton Menswear London stadig et af de mest populære mærker. Brandet har gennem årene været leverandør til dette engelske fodboldlandshold, blandt andet da England vandt VM i fodbold 1966. I 1999 blev Burton Menswear London officiel leverandør til det engelske landshold, og leverede dragter til holdet ved EM 2000 og til VM truppen i 2002.

Moderne og ungdommeligt herretøj

Burton Menswear London har et stort udvalg af moderne tøj til hverdagen og festlige anledninger. Produkterne henvender sig til mænd i aldersgruppen 18-30 år, og tøjet bærer præg af det moderne og ungdommelige. Det er tydeligt, at brandet henter sin inspiration blandt street stylen i Londons gader, hvilket afspejler sig i tøjkollektionerne.

Burton Menswear London har alt fra flotte og stilrene skjorter til de smarte og farverige med kunstneriske prints. På Katoni finder du desuden et stort udvalg af trøjer, bukser og jakker. Med Burton Menswear London går du sjældent galt i byen, når det gælder din påklædning. Deres smarte og ungdommelige stil gør, at det nemt kan sammensættes med andet tøj fra din gaderobe, og kan bruges både til hverdag og fest.

Så er du på udkig efter noget nyt og smart tøj, og er du en selvbevidst mand, som ikke er ligeglad med din påklædning og dit udseende, er du kommet til det helt rigtige sted! På Katoni hjælper vi dig med at finde frem til de bedste tilbud og guider dig let og smertefrit igennem det store udvalg af tøj fra Burton Menswear London.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater