Kavat

3 produkter
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Kavat
Kavat Borgvik Ep
Kavat
Kavat Borgvik Ep
1.435,00 kr
popularity:0
Sportamoreoutlet.dk
Kavat Vallvik Ep
Kavat
Kavat Vallvik Ep
799,00 kr
popularity:0
Sportamoreoutlet.dk
Kavat Vallvik Ep
Kavat
Kavat Vallvik Ep
799,00 kr
popularity:0
Sportamoreoutlet.dk

Kavat - bæredygtigt kvalitetsfodtøj i lækkert design

Kavat er et svensk brand, der producerer sko til herrer, damer og børn. Manden bag brandet hed Ragnar Karlsson. Han havde mistet sin tommelfinger efter kun to ugers arbejde på en skofabrik, da han var 15 år, men det tog ikke modet fra ham - tværtimod.

I 1945 grundlagde han virksomheden, som i de første mange år kun producerede for andre brands. Foretagendet fik derfor først navnet Kavat, da Ragnars søn overtog driften i 1970 og besluttede, at virksomheden skulle producere sko under deres eget navn.

Kavat sko til mænd og kvinderHer hos Katoni tilbyder vi et bredt sortiment af Kavat sko, sandaler, støvler, gummistøvler og vinterstøvler. Brandet producerer fodtøj i høj kvalitet og med fokus på miljøet. I 2008 blev det første sæt Kavat sko tildelt EU's miljømærke EU-Blomsten, og siden er mange flere kommet til, så der nu er over 50 Kavat sko, der bærer miljømærket. Det er din garanti for bæredygtige materialer og en bæredygtig produktion, hvilket Kavat vægter meget højt i driften af deres virksomhed.

Brands og fodtøj til enhver smag hos Katoni

Vi har samlet produkter fra mange forskellige brands for at sikre, at der er en masse at vælge imellem, når du skal finde dit næste par støvler. Går du efter en bestemt type støvle, kan du bruge vores underkategorier, for eksempel ankelstøvler, flade støvler eller gummistøvler. Du kan også blive i hovedkategorien og se hele udvalget af de mange forskellige støvletyper.

Foruden Kavat har vi også samlet en masse andre lækre mærker, der tilbyder fodtøj i alle afskygninger. Du kan for eksempel se nærmere på støvlerne fra Sorel - et mækre, som blev grundlagt i Canada i 1962. Her er håndværket og materialerne i fokus, så du kan være sikker på at få praktisk fodtøj, der holder, og som kan tåle at være ude i al slags vejr. Deres sko og støvler fås i mange designs og farver.

Du kan også klikke dig ind på amerikanske Guess, der tilbyder tøj, sko, støvler og accessories til både mænd og kvinder. Stilen er klassisk og fin, men med enkelte items, der skiller sig ud med print, farver eller andre detaljer. Der er rigeligt at vælge imellem, uanset om du er på udkig efter en sko, en støvle eller en sandal, men finder du ikke det helt rigtige, kan du altid bruge vores søgefunktion til at lede efter bestemte mærker, produkter eller udsalg.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater