Plateau ballerina sko

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker
-
Pris
Mest populære
Ballerinasko Fra Peter Hahn Exquisit
Peter Hahn
Ballerinasko Fra Peter Hahn Exquisit
1.619,00 kr
38 / 40 / 41
PeterHahn.dk
Ballerina
Graceland
Ballerina
249,00 kr
36 / 37 / 39 / 40
Deichmann.com

Stort udvalg af ballerinaer med plateau

Ballerinaer er klassiske, feminine og fine. Og normalvis hører de under kategorien af flade sko. Men de seneste par år har ballerina skoen med plateau vundet indpas i modebilledet, og en hæl på mellem 3-5 centimeter giver dig lidt ekstra højde samtidig med, at komforten stort set er den samme som i de flade sko. Ballerinaens popularitet betyder også, at vi her på Katoni har et rigtig stort udvalg af de fine sko, herunder naturligvis også plateau ballerinaen.

Vi har samlet de bedste danske og udenlandske online shops og skobutikker, og du kan derfor vælge blandt tusindvis af varer. Skal dine plateau ballerinaer have en bestemt farve, størrelse eller mærke, kan du bruge sorteringsmulighederne, der er til rådighed her på siden. Og er jagten gået ind på et par billige ballerinaer, så viser de to filtre dig henholdsvis sko på tilbud og de sko, du sparer allermest på. Så mulighederne er mange og det er blot at kigge udvalget igennem!

Hvis du er vild med den behagelige plateauhæl, anbefaler vi dig også at tage et kig på støvler med plateau samt sandaler med plateau - så kan du bære den populære hæltype året rundt!

De populære plateau ballerinaer

Præcis som det gør sig gældende med flade ballerinaer, kan disse også bruges til både hverdag og fest. Den absolut mest populære udgave er den sorte ballerina sko med plateau. Genial til hverdagens jeans og skjorte look; den giver dig lige et par centimeter mere i højden, og tro os, det gør stadig dine ben synligt længere! Har du lyst til at kaste lidt mere farve over hverdagen, så vælg et par plateau ballerinaer i en funky farve som sennepsgul og sæt dem til et par 90’er inspirerede jeans og en denimskjorte. Et lækkert urban look til dig, der tør kaste dig ud i det skønne denim vanvid.

De sorte ballerinaer med en høj plateau er også en fin erstatning for et par høje pumps, og de perfekte til festkjolen. Til festen kan du både bruge dem med strømpebukser om vinteren og med bare ben i sommermånederne. Og du får med garanti meget mindre ondt i fødderne end du gør af de sylehøje stiletter! Et mærke som Vagabond laver de populære plateau ballerinaer og du finder dem i masser af farvekombinationer; fra de ensfarvede sorte til de multifarvede. Hvilket par din skosamling mangler, ved kun du!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater