LaCrosse gummistøvler

2 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:LaCrosse
Lacrosse Gummistøvler, Welly Fashion Buckle, Black
LaCrosse
Lacrosse Gummistøvler, Welly Fashion Buckle, Black
375,00 kr
36
Superlove.dk
Welly 10" Black Lacrosse
LaCrosse
Welly 10" Black Lacrosse
440,00 kr
 
Booztlet.com

Funktionelle og veldesignede gummistøvler

Amerikanske LaCrosse har siden 1897 designet gummistøvler og vinterstøvler i høj kvalitet til ethvert tænkeligt formål. I dag er det verdenskendte mærke et af verdens største producenter inden for praktisk outdoor udstyr. De er især kendte og elskede for deres robuste og funktionelle gummistøvler, der byder på kvalitet i topklasse og en ultra høj grad af smidighed og komfort.

Alle mærkets gummistøvler er udstyrede med en funktionel sål, der sørger for, at du står fast på forskellige overflader. Sålen sikrer dig desuden en optimal stødabsorbering. Gummistøvlerne fra dette mærke er altså af absolut højeste kvalitet og udarbejdet i blødt og lækkert naturgummi, der lader dine fødder ånde. Vælger du at investere i et par LaCrosse gummistøvler, får du et par ultra holdbare og robuste gummistøvler, som er alle pengene værd.

Smarte LaCrosse gummistøvler til herrer og damer

Det danske vejrs store uforudsigelighed og mange regnfulde perioder gør gummistøvler til en nødvendig del af hverdagsgarderoben for de fleste mennesker. Heldigvis er tiden, hvor gummistøvler var store, ubehagelige og klodsede, for længst forbi. Det er LaCrosse gummistøvler et prima eksempel på. Mærkets gummistøvler forener design, funktionalitet og komfort. Vælger du en af en af de enormt populære LaCrosse ’Hampton’ modeller og tilsætter en regnfrakke og en varm vinterhue, er du både moderigtigt og praktisk klædt på, hvad end du er kvinde eller mand.

Her hos Katoni mener vi, at man sagtens kan være velklædt, selvom vejret viser sig fra sin værste side. Derfor har vi samlet et lækkert udvalg af LaCrosse gummistøvler til herrer og damer i alverdens farver lige her på siden, og bruger du vores smarte sorteringsfiltre, kan du ovenikøbet finde LaCrosse gummistøvler i en bestemt farve, størrelse eller på tilbud.

Find LaCrosse gummistøvler på tilbud her

Med over 100 års erfaring inden for branchen har LaCrosse opnået international status som en af de bedste producenter på markedet. Det betyder også, at LaCrosse gummistøvler er en langtidsinvestering, som du sjældent går helt galt i byen med. Især hvis du ofte bruger dine weekender og ferier på udendørsaktiviteter eller cykler til og fra arbejde hver dag - så kan det nemlig betale sig at give lidt ekstra for et par ordentlige gummistøvler. Synes du dog, at det er lige voldsomt nok at bruge flere hundrede kroner på et par gummistøvler, kan du med fordel benytte dig af vores tilbudsfiltre og få vist gummistøvlerne til overkommelige tilbudpriser.

Har du allerede forelsket dig i LaCrosse gummistøvler, skal du uden tvivl også tage et kig forbi LaCrosse vinterstøvler. Leder du omvendt efter et par gummistøvler, hvor design og æstetik er i absolut højsæde, vil de klassiske Hunter gummistøvler med garanti falde i din smag. God shoppelyst!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater