Soulmate

1 produkt
Filter / SortérUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Soulmate
-20%
Skjorte, Beha Shirt
Soulmate
Skjorte, Beha Shirt
479,20 kr 599,00 kr
S
Miinto.dk

Soulmate 2023 - en unik tilgang til mode

Danske Soulmate designer dametøj og skønne accessories, der emmer af personlighed, inspiration og kreativitet. Finurlige detaljer, flotte mønstre og bløde silhuetter.

Mærket arbejder med lækre tekstiler som dun, ruskind, kashmir og blød bomuld og kræser for de feminine detaljer og klædelige snit.

Hos Soulmate er der i den grad tale om en unik og tidsløs tilgang til mode, der særligt henvender sig til de mere modne og kvalitetsbevidste kvinder.

Soulmate har på kort tid opnået stor popularitet i hele Skandinavien såvel som Tyskland og Holland.

Store dele af mærkets voksende succes skyldes især deres ’just in time’ koncept, som ganske enkelt betyder, at der går meget kort tid fra kollektionerne designes til de er i hænderne på forbrugerne.

Det sikrer, at mærkets brede fanskare altid er opdateret på de seneste trends og tendenser. 

Soulmate logo

Soulmates innovative tilgang til udarbejdelsen af nye kollektioner sikrer desuden, at tøjet altid matcher sæsonernes forskellige behov til perfektion. Mærket fokuserer i den grad på at skabe et naturligt, casual udtryk med et feminint strejf. Med Soulmate tøj bliver du velklædt og moderigtig uden at gå på kompromis med det klassiske og det kvalitetsrige.

Lad din Soulmate garderobe afspejle dig og din individualitet

Soulmate byder på alt fra bløde cardigans, figursyede blazere, skinny jeans og a-formede kjoler til cowboyjakkker, crispy skjorter og tidsløse bukser. Farvepaletten er præget af støvede pasteller og bløde jordnuancer, men du finder samtidig også romantiske blomsterprints, striber og spændende mønstre i de mange alsidige kollektioner.

Uanset hvad du søger, er der stor chance for at finde den helt perfekt style hos Soulmate. Soulmates tøj lader din individualitet skinne igennem og giver dig mulighed for at udforske og udvikle din personlige stil ved at mikse og matche styles fra mærkets mange kollektioner på kryds og tværs. Soulmate tøj passer til enhver begivenhed, men det fungerer i særdeleshed godt til de lidt finere anledninger, romantiske aftaler og dagene på kontoret. Fyld indkøbskurven op med dine nye favoritter og tag også et kig forbi Bianco eller Shoe Biz og invester i et nyt par sko eller støvler, der kan være med til at fuldendte dit nyindkøbte outfit.

Find Soulmate tøj på udsalg online hos os

Her på Katoni finder du et stort udvalg af smukt dametøj fra Soulmate. Vi giver dig mulighed for at vælge og vrage mellem et hav af mærkets produkter i massevis af forskellige farver, designs og størrelser. Der er noget til enhver anledning og alt Soulmate tøj stråler af romantik og feminin elegance. Spiller budgettet og de gode priser en stor rolle, når du shopper? Eller er du en rigtig udsalgshaj? I så fald kan du med fordel anvende sorteringsværktøjerne ’spar mest’ eller ’kun udsalg’ og blive præsenteret for et væld af skønt Soulmate tøj på udsalg.

Er du på jagt efter brands, der har det samme casual, romantiske og feminine udtryk som skønne Soulmate? Her kan vi anbefale dig at taget et nærmere kig på mærker som populære Gustav og feminine Minus, som du med fordel kan mikse på kryds og tværs med dit nyindkøbte Soulmate tøj. God online shopping!

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater